Vintage Kilo Sale in Zwolle (tip!)


Vintage Kilo Sale Zwolle
Theater Buitensoos, Stationsplein 1


Zoals jullie vast weten ben ik DOL op tweedehands shoppen. Je kan mij niet blijer maken dan mij lekker rond te laten kijken in een kringloop en ik kan uuuuren voorbij alle rekken dwalen.

Ik was dan ook heel blij verrast toen ik ontdekte dat Square Eight Vintage een Vintage Kilo Sale organiseert op zaterdag 19 oktober 2019. Ze organiseren het in Theater Buitensoos aan het stationsplein 1 in Zwolle.


Wat houdt kilo-shoppen in?

Bedenk je even een grote kringloop/markt waarbij je allerlei leuke items uitzoekt en uiteindelijk betaal je per kilo. Dat betekent heel veel vintage kleding, jurkjes, broeken, jasjes en accessoires shoppen voor een vaste prijs namelijk €17,50 per kilo. Hoe leuk is dat?!

Je betaalt €1,- aan de deur om binnen te komen en je kan zowel met pinpas als met cash betalen. Lijkt het je een leuk idee maar zie je op tegen alle drukte? Of wil je gewoon graag als allereerste de keuze hebben uit alle toffe kledingitems? No problemo! Er zijn namelijk “early bird tickets” in de verkoop. Met een earlybird ticket heb jij een uur eerder toegang tot alle vintage items, nog voordat het evenement begint. Een earlybird ticket kost vijf euro. Edit: Helaas zie ik op de website dat alle early bird tickets al zijn uitverkocht!

Eventjes wat belangrijke dingen op ‘n rijtje:
Vintage Kilo Sale Zwolle
Theater Buitensoos, Stationsplein 1
11:00 tot 16:00 uur

Ben jij al ooit bij een Kilo Sale geweest en heb je toen toffe dingen kunnen scoren? Zo niet, zou je het ooit naar een Kilo Sale toegaan?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!