Tip: Kinderboerderij de Wezenlanden

Heb je al eens gehoord van Kinderboerderij de Wezenlanden in Zwolle? Het is een super leuke plek voor kids om dieren te ontmoeten, te spelen in de speeltuin en zelfs meer te leren over duurzaamheid en het boerenleven.

Ze hebben koeien, geiten, schapen, konijnen, cavia’s, kippen en nog veel meer dieren. Je kan ze voeren en knuffelen, en soms zijn er zelfs pasgeboren dieren om te bewonderen. En als je daar bent moet je zeker hun jaarlijkse lammetjesdag niet missen – OMG, zó schattig!

Naast de dieren hebben ze ook een speeltuin met allerlei leuke speeltoestellen. En als je meer wilt leren, hebben ze een educatiecentrum dat activiteiten organiseert voor groepen en scholen. Je kunt er bijvoorbeeld meer te weten komen over de natuur, het boerenleven en de dieren op de boerderij.

Wat ook zo cool is, is dat Kinderboerderij de Wezenlanden betrokken is bij verschillende duurzaamheidsinitiatieven. Ze gebruiken bijvoorbeeld biologisch voedsel voor de dieren en zijn bezig met afval- en energiemanagement. Dus je kunt er niet alleen een leuke tijd hebben, maar ook leren over hoe we de aarde kunnen helpen.

Dus als je op zoek bent naar een leuke en educatieve activiteit voor het hele gezin in Zwolle, dan is Kinderboerderij de Wezenlanden zeker de moeite waard om te bezoeken!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!