Thule Urban Glide 3: Avontuur ontmoet alledaags gemak

Thule heeft wederom een parel op de markt gebracht met de lancering van de Thule Urban Glide 3 – een verfijnde combinatie van avontuur, stijl en alledaags gemak. Deze nieuwste toevoeging aan het assortiment kinderwagens belooft niet alleen gemak en stijl, maar introduceert ook voor het eerst een vierwieloptie, waarmee een nieuwe dimensie wordt toegevoegd aan de wereld van de Thule kinderwagens.

Sara Berggren, Product Manager bij de Thule Group, deelt haar enthousiasme: “Thule Urban Glide 3 is gebouwd op een ontwerp dat niet alleen internationale prijzen heeft gewonnen,
maar ook is uitgegroeid tot een favoriet onder gezinnen wereldwijd. Het is een hoeksteen in ons
productassortiment en levert superieur ontwerp en functionaliteit. De nieuwste versie van de
Thule Urban Glide 3 introduceert nieuwe premium functies en krijgt de lang verwachte vierwiel optie,
waarmee we een aanzienlijke sprong voorwaarts maken. Het is vervaardigd op basis van inzichten
van onze klanten en onze toewijding aan voortdurende verbetering.”

Comfort voor de Kleine Reizigers

Ontworpen met het oog op gezinnen die altijd onderweg zijn, biedt de Thule Urban Glide 3 niet alleen stijlvolle all-terrain functionaliteit, maar ook verhoogd comfort voor de kleintjes. Met een optionele Thule Urban Glide Bassinet transformeert de kinderwagen moeiteloos in een comfortabele wieg voor ontspannen wandelingen.

Een geïntegreerde beensteun, gecombineerd met een verbeterde verstelbare stoel, zorgt voor ongeëvenaard comfort, ideaal voor dutjes tijdens avontuurlijke momenten. De uitgebreide luifel biedt royale bescherming tegen zowel de zon als regen, met doordachte ventilatie voor warme, zonnige dagen.

Een keuze aan stijlen

De Thule Urban Glide 3 is verkrijgbaar in drie onderscheidende versies:

  1. Thule Urban Glide 3: Het klassieke all-terrain model, verrijkt met nieuwe functies.
  2. Thule Urban Glide 4-wheel: Een stadsversie met opmerkelijke wendbaarheid voor stedelijke verkenning.
  3. Thule Urban Glide 3 double: Een ruime zij-aan-zij kinderwagen, ontworpen om door deuropeningen te passen zonder concessies te doen aan comfort.

Met oog voor esthetiek zijn de kinderwagens bijgewerkt met nieuwe, harmonieuze kleuren. Nutria, Mid Blue en Zwart sieren de Thule Urban Glide 3, terwijl Soft Beige en Zwart beschikbaar zijn voor de Thule Urban Glide 4-wieler. Een duurzame toets: alle zwarte kleurvarianten maken gebruik van solution-dyed stoffen, wat resulteert in een aanzienlijke waterbesparing ten opzichte van traditionele verfprocessen.

De Thule Urban Glide 3-serie staat gepland voor lancering in 2024, met de Thule Urban Glide 3 (single+double) beschikbaar vanaf 1 februari en de Thule Urban Glide 4-wheel vanaf 1 maart. Maak je klaar om comfortabel en stijlvol de wereld te verkennen met de nieuwste innovatie van Thule. De volgende wandeling wacht op je!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!