Boek: Open Monogamie

Heb je weleens nagedacht over de vraag: “Wat als je alles kon hebben in je relatie?” Geen sprookjesachtige droom, maar echt alles – liefde, passie, en openheid, zonder gedoe? Tammy Nelson, de goeroe van de relatiewereld, komt nu met een nieuw boek: “Open Monogamie.”

Je hoort steeds vaker koppels die besluiten met z’n drieën een relatie aan te gaan of stellen die het prima vinden als hun vriend / vriendin ook wat liefde elders vindt. Met die vrijheden komen natuurlijk ook regeltjes maar hoe maak je dit bespreekbaar. Tammy neemt je in haar nieuwe boek mee op deze reis.

Het boek behandelt prangende vragen zoals: Hoe ga je om met jaloezie? Hoe praat je daarover met je lief? Een open relatie is niet zo simpel als het lijkt. Dus, voordat je de deur op een kiertje zet voor Cupido, heeft Tammy Nelson jouw rug.

Stel je voor dat je smoorverliefd bent op je partner, maar ook de vrijheid hebt om andere romantische avonturen te beleven. Zou je dat willen? “Open Monogamie” daagt je uit om na te denken over je ideale relatie.

Mensen zijn allemaal verschillend, toch delen we bepaalde verlangens. We willen allemaal gehoord worden, geen conflicten in onze relaties en zowel vrijheid als geborgenheid. Het is als een constante dans tussen veiligheid en avontuur, en dat is precies waar “Open Monogamie” om draait.

Dit boek is voor mensen die graag een open relatie willen maar niet weten hoe het bespreekbaar te maken maar ook voor mensen die wat meer kennis willen over het begrip ‘open relatie’ en alles daar tussenin. Waarom zouden we ons laten tegenhouden door ouderwetse ideeën over relaties?


Films en seriesFilms en series

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!