Recept: Vegetarische couscous salade met feta

Gisteren poste ik in mijn story op Instagram dat ik couscous salade at als lunch en mijn inbox ontplofte met de vraag of ik mijn recept wil delen. Natuurlijk wil ik dat! Oke jongens .. komt ieeee:

Wat heb je nodig voor 4 tot 6 personen:

400 gr couscous
1 blokje groentebouillon
1 komkommer
200 gr feta
250 gr geroosterde paprika
100 gr walnoten (ongezouten)
Scheut olijfolie
1 eetlepel honing
Bosje verse munt

Let’s go:

Verhit een hoeveelheid water (zie verpakking couscous) in een pan en breng aan de kook. Los het bouillonblokje er in op. Zet het vuur uit en voeg de coucous toe en roer door. Doe de deksel op de pan en laat 5 minuten wellen. Roer dan door met de vork.

Snijd ondertussen de komkommer, paprika en munt in stukjes en de feta in blokjes. Klop de honing los met de olijfolie en voeg een snufje peper en zout toe en roer door de couscous. Schep ook de groenten, munt en walnoten door de couscous. Doe als laatste de feta er bij en serveer lauwwarm of koud. Heerlijke salade als bijgerecht voor bij de bbq.

Easy en super lekker! Eet smakelijk leukies!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!