Puzzeltip: Idiote puzzels voor slimme mensen

Maak je klaar om te lachen, te denken en jezelf uit te dagen met “Idiote puzzels voor slimme mensen” van Matthias Phlips, oftewel MAT.

In dit waanzinnig leuke boek van 176 pagina’s vind je 70 puzzels die niet alleen je hersenen laten kraken, maar je ook in de lach laten schieten. Vergeet saaie kruiswoordraadsels, dit is next-level puzzelen met een flinke dosis humor! René en ik zijn fan!

MAT neemt je mee op een rollercoaster van absurde en grappige puzzels. Van verstopte snacks tot rockbands, filosofen en zelfs horrorfilms – hij heeft het allemaal in petto. Deze puzzels zijn niet alleen slim, maar ook hilarisch. Een perfecte match voor jou als je houdt van een uitdaging én een goede lach.

Dit boek is anders, en dat is precies wat het zo geweldig maakt. De kleurrijke cover trekt meteen je aandacht en nodigt je uit om binnen te stappen in de knotsgekke wereld van MAT. Het is alsof je een ticket hebt gekocht voor een pretpark vol grappige hersenkrakers.

Over de Auteur – MAT (aka Matthias Phlips):

Matthias is niet zomaar een illustrator; hij is de man achter de hilarische puzzels in dit boek. Zijn tekeningen zijn niet alleen slim, maar ook doordrenkt met humor en originaliteit. Je hebt zijn werk misschien al gezien in NRC Handelsblad en De Volkskrant, en nu kan je zijn genialiteit in huis halen met dit te gekke puzzelboek!

Neem een break van je drukke leven, ga er lekker voor zitten met dit boek en laat je meeslepen in de knotsgekke wereld van MAT. Dit is een absolute must-have voor avontuurlijke en humoristische puzzelpret!

Dus waar wacht je nog op? Duik in dit te gekke boek, pak een pen en laat het puzzelfeest beginnen!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!