Poesje Mauw! 50 lapjeskatten: Simpele naaipatronen voor kleine en grote katten

Ik zag dit boek en ik was verkocht. Niet dat ik nu nog maar iets kan op de naaimachine maar daar wil ik verandering in brengen. Al een hele tijd loop ik met de gedachten dat ik zelf mijn kleding wil kunnen (ver)maken. Soms zie ik in de kringloop een tof item hangen waar dan bijvoorbeeld een klein gaatje in zit of waar nog niet ‘iets’ aan mist. Ik zou dit super graag zelf willen kunnen (ver)maken.

Dit boek is dan perfect om mee te beginnen want je hebt voor dit boek geen naaimachine nodig. Gewoon ‘oldschool’ met naald en draad (zodat ik dat alvast onder de knie krijg, haha).

Alison J Reid bestudeerde maar liefst 50 verschillende kattenrassen, die ze uitwerkte tot prachtige naaipatronen voor vilten dieren. Met dit boek zet iedere kattenliefhebber met naald en draad de leukste poezen in elkaar. Zonder naaimachine, dus voor beginners en gevorderden! Alle patronen in het boek zijn op ware grootte en zo over te nemen. Van de Blauwe Rus en de Egyptische mau tot de Britse korthaar en het luipaard: ze komen allemaal aan bod.

50 lapjeskatten | Simpele naaipatronen voor kleine en grote katten | Auteur: Alison J Reid | ISBN: 9789043928779 | Prijs: €20,- | Verschijningsdatum: 16 juli 2023

Klinkt onwijs leuk toch .. als jullie mij zoeken, ik ben katten aan het naaien, haha! Ben jij net zo enthousiast als ik?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!