Mommy You Rock #20 met Cheryl

Yay, ‘Mommy you rock!’! Een rubriek met hierin een moeder aan het woord. Ze delen een stukje over hun moederschap aan de hand van een aantal vragen. Vandaag deelt Cheryl van PS Cheryl haar verhaal.

Vertel .. Wie ben je? En wie mag jou mama noemen? 

Ik ben Cheryl (34) woon samen met mijn man en onze kinderen Wisse (6 jaar) & Carice (3,5 jaar) in een gezellig dorp in het noorden van Friesland. Ik ben een bezig bijtje. Naast mijn ‘normale werk’ heb ik twee blogs waar ik inspiratie deel. Ps Cheryl is een mama- & lifestyle blog, waar ik inspiratie deel voor moeders. Je vindt er lekkere recepten, creatieve DIY’s, leuke uitjes en nog veel meer. Daarnaast kun je voor woon- & interieurinspiratie terecht op Woonspiratie.com

Hoe zou jij jezelf als moeder beschrijven? 

Ik ben een moeder die ontzettend liefdevol met haar kinderen om gaat. Daarnaast ben ik redelijk gestructureerd; een ontplofte woonkamer kan ik niet zo goed tegen dus ze moeten eerst iets opruimen voordat er met iets anders gespeeld gaat worden.

Wat vind jij het leukste aan het moederschap?

Het leukste vind ik misschien wel, nu ze ouder worden, dat ik steeds meer van onszelf terug zie in de kinderen. Ik kan heel duidelijk mijn karaktertrekken terugzien in Carice. Fantastisch vind ik dat.

Mijn hart smelt als ik …

Gewoon spontaan een dikke knuffel van één van de kinderen krijg.

Favoriete bezigheid van je kindjes?

Ze zijn, gelukkig net als ik, dol op knutselen en kleuren. Ik kleur en knutsel dan gezellig met ze mee. Daarnaast vinden ze beide muziek heel leuk, waardoor er regelmatig gedanst en gezongen wordt met liedjes op YouTube. En daarnaast vinden ze buitenspelen ook echt fantastisch. 

De beste aankoop voor je kindjes?

Voor Wisse is dat zijn stoere mountainbike. Hij vind het super leuk om te stunten en racen op zijn fiets. Voor Carice is het het speelgoed van Klorofil. Daar kan ze heerlijk mee spelen.

Waar shop jij de leukste stuff voor je kindjes?

Qua kleding shop ik het liefste in fysieke winkels. Dan kunnen ze gelijk passen en aangeven wat ze leuk vinden. Als ik kijk naar speelgoed of leuke kinderkamer items, vind ik KidsDeco en de Gele Flamingo heel leuk.

Mijn tip voor andere Mommy’s:

Geniet van elke dag, want voor je het weet zijn ze groot! 

Lieve Cheryl, dankjewel voor het delen van jouw verhaal over moederschap and remember … MOMMY YOU ROCK!


Films en seriesFilms en series

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!