‘Hello beauty!’ Kneipp heeft een nieuwe flacon

Muziekje aan, heerlijk warm water … even een momentje voor mezelf! Laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van om zichzelf te verwennen met een beetje luxe in de douche? Als je een fan bent van de Kneipp douchegels, dan heb ik leuk nieuws voor je!

De Kneipp douchegels hebben namelijk een gloednieuwe, luxere en duurzamere verpakking gekregen. Ja, je leest het goed! Dezelfde vertrouwde natuurlijke formule en inhoud, maar nu gehuld in een stralende nieuwe look met een vleugje extra gebruiksgemak. En het beste nieuws? De eerste verpakkingen zijn al onderweg naar de winkels dus je kan ze direct scoren, love it!

Wat maakt deze vernieuwde verpakking nu zo bijzonder? Ten eerste, het eco-vriendelijke aspect. Deze flacons zijn niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen. Gemaakt van maar liefst 93% gerecycled materiaal, bestaande uit 93% gerecycled HDPE, 5% virgin HDPE en 2% kleur, zijn deze verpakkingen een stap in de groene richting. En het beste van alles? Ze zijn 100% recyclebaar. Hoe geweldig is dat?

Maar er is meer! Met een handige disc-top klikdop wordt doseren nu een fluitje van een cent. Geen geknoei meer met te veel of te weinig douchegel – gewoon de perfecte hoeveelheid elke keer weer. En de nieuwe flacons zijn ook nog eens zacht om in te knijpen én kunnen ze ondersteboven staan.

Geen verspilde druppel meer, want deze flacons zorgen ervoor dat je tot de laatste druppel van je favoriete Kneipp douchegel kunt genieten. Dus spring onder de douche, laat je verwennen en geniet van het goede leven – je verdient het!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!