Interieurtrend 2022: 12x de tofste items met organische vormen!

Ik ben fan en als ik een rondje op Instagram scroll dan kan ik zeggen dat ik niet de enige ben. De interieurtrend van 2022 zijn organische vormen. Waar we vorig jaar vooral de organische vorm ‘rond’ terug zagen komen in de vorm van spiegels, vloerkleden en bijzettafels, zien we de organische vormen nu meer dan ooit. Denk aan afgeronde banken, salontafels met een golvende shape en sculpturen die doen denken aan curvy lichamen. Het resultaat is een warm, rustig en vertrouwd gevoel in je huis.

In deze blogpost deel ik twaalf super gave items voor in je interieur die helemaal aansluiten bij deze interieurtrend! Door op het item te klikken ga je meteen naar de website. Veel leesplezier!

Vaas Ostia Beige bij Kwantum
€15,50
Ferm Living Pond Spiegel
€295,-
Wanddecoratie Dreson Terra bij Kwantum
€7,50
Vaas Gubbio Terra bij Kwantum
€12,00
Pluchen bankje
€149,00
&Klevering
€51,96
Voorraadpot Beige
€5,00
Poster Desenio
€10,47
Asymmetrische spiegel
€69,99
Vaas Andy bij Save Home
€24,50
HALO decoratie bij Jotex
€19,99
Vaas Liva bij Onweijs Leuk
€ 24,95 


Tof toch?! Hoe vinden jullie deze trend? Ik ben benieuwd!


Vind je dit artikel leuk en wil jij mij op een gemakkelijke manier steunen? Ik maak gebruik van affiliate links. Als jij via zo’n linkje iets koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaald hier niets extra’s voor). Mocht je bijvoorbeeld iets willen bestellen op Bol.com; ga dan via mijn Bol.com partnerlink. Thanks!

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!