In the spotlight: Sanneke van Coco Cadeau

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Sanneke, oprichtster en eigenaresse van Coco Cadeau. Een webshop waar je de mooiste cadeaus verstuurd om een ander in het zonnetje te zetten. Dit doe ik vanuit het fijne Haarlem.

Waarom ben je Coco Cadeau begonnen?
Een paar jaar geleden werd een vriendin ernstig ziek. Ze moest door een zwaar ziekenhuistraject en we wisten niet zeker of ze het zou halen. Ik en twee andere vriendinnen besloten dat we haar steeds wilden laten zien dat we er voor haar waren. We wilden haar gedurende het hele traject op moeilijke momenten dit rottraject even laten vergeten. 

Dit deden we door haar steeds cadeautjes per post te sturen. Met een kaartje erbij. Want niet altijd konden we fysiek bij haar op bezoek gaan: ze was te ziek of onze agenda’s lieten het niet toe. Het bleek alleen nog knap lastig om echt mooie cadeautjes direct online naar haar te sturen. Of de cadeautjes waren afgezaagd/ goedkoop of je kon geen persoonlijke kaart toevoegen. Dus gingen we naar de winkel, pakten alles zelf in en verstuurden het of lieten cadeautjes bij ons thuisbezorgen om het vervolgens alsnog in te pakken en weer aan haar te versturen.

Dit deden we uiteraard met liefde. Onze vriendin is gelukkig beter en ze heeft het soms nog steeds over hoe fijn deze verrassingen waren. 

Alleen, bracht mij dit wel op een idee: dit moet anders kunnen. Ik wil met Coco Cadeau een plek bieden voor anderen die hier ook naar opzoek zijn. Een plek waarbij je een ander altijd kan laten zien dat je aan hem of haar denkt, dat je voor de ander klaarstaat. Ondanks drukke agenda’s of wanneer je fysiek de ander niet kunt bezoeken, kan je direct naar de ander een cadeau versturen.

Wat maakt Coco Cadeau speciaal?
De cadeautjes gaan door een uitgebreide voorselectie: ik speur naar waardevolle producten van mooie merken die passen bij een moment. Liefst altijd met betekenis. Daarnaast pak ik ieder cadeautje stijlvol in, van klein tot groot. En, kan je altijd gratis een unieke kaart naar keuze toevoegen. De verrassing met een cadeau en kaart is dus altijd origineel én persoonlijk. En last but not least, wil ik zowel de gever als de ontvanger van de verrassing blij maken. Daarom doe ik dagelijks mijn best om altijd de best service te leveren.

Waar komt de naam van het bedrijf vandaan?
Ik wilde een naam die fijn klonk en waarbij je direct weet dat het om cadeaus gaat. Verder heeft de naam geen betekenis: ik woon bij de zee en ben dol op het strand. Ik surf in mijn vrije tijd en ga het liefst op surfvakantie. Coco komt van Coconut, wat voor mij staat voor strand, zee en vrijheid. 


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!