Girls, who run the world? 5 vrouwelijke podcasts tips!

Ben je op zoek naar fijne inspiratie over selflove, feminisme en empowerment? Dan is deze blogpost zeker de moeite waard om te lezen. Vandaag deel ik met jullie 5 tips voor podcast met deze onderwerpen die ook nog een door een voor vrouwen worden gemaakt.

Ik ben zelf ECHT fan van podcasts en vind het heerlijk om ze te luisteren. Ik zit ongeveer een uurtje in de auto heen- en terug vanaf mijn werk en vind het heerlijk om lekker over de dijk te rijden met een podcast aan. Op dit moment luister ik de G-spotcast en dit is ook meteen mijn eerste tip.

1. G-Spotcast

Kaylee en Sacha delen hun avonturen tussen de lakens met je. Hun fantasieën, wensen, blunders en afknappers. Heerlijk om te luisteren. In het begin was ik een beetje sceptisch en had verwacht dat het snel te plat zou zijn maar stiekem vind ik het heerlijk om te luisteren. Een andere podcast dan in gewend ben maar zeker de moeite waard om het een kans te geven.

2. Mayra Louise

Wellicht volg je haar al op Instagram? De tweede podcast die zeker in dit rijtje thuis hoort is de podcast van Mayra Louise. Zij plijt ervoor dat je je geluk niet moet laten afhangen van je kledingmaat of gewicht. Een podcast heel erg gericht op selflove en inspirerende vrouwen. I love it!

3. Damn Honey!

In Damn Honey bespreken Nydia van Voorthuizen en Marie-Lotte Hagen over heel veel herkenbare zaken waar je als vrouw in deze maatschappij mee dealen. Onderwerpen zijn onder andere seksisme, zelfliefde en feminisme. Ik vind deze podcast elke keer interessant en openbarend.

4. Hé Vrouwke Podcast

Heeeeeeeeeeeeel veel herkenbare dilemma’s in het hobbelige pad naar dertig worden. Margot en Dagmar, twee Brabantse vriendinnen (vind ik stiekem EXTRA leuk) nemen je in hun podcast mee op deze hobbelige weg. Ik moet elke keer weer lachen om hun verhalen.

5. De Avocado Generatie Podcast

In de Avocado Generatie Podcast kletsen Lot, Saar & Lau over alles dat millennials bezighoudt. Van carrière maken tot de wereld over reizen en van Tinderliefdes tot baby feve. Veel herkenbare situaties als eind twintiger en extra leuk omdat ik deze dames ook al langere tijd volg op YouTube. Zeker een aanrader om eens aan te zetten.

Met deze tips moet je weer even vooruit kunnen. Veel luisterplezier en naar welke ‘vrouwen-podcasts’ luisteren jullie graag? Ik ben benieuwd!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!