De leukste adventkalenders van 2021!

Door de komst van onze kleine man (die zich hopelijk heeeeel snel aandient) en de verhuizing begin januari, hebben we ervoor gekozen om dit jaar geen hysterische ‘kerstshow’ bij ons in huis op te tuigen, haha. Ik vind dit onwijs jammer maar wat ik allemaal uitpak, moet ik dus ook weer allemaal extra inpakken. We gaan dit jaar voor een paar gezellige accessoires en dan kunnen we volgend jaar weer uitpakken.

Om toch een kerstgevoel te krijgen, ga ik gebruik maken van adventkalenders. Elke dag een klein cadeautje en op deze manier aftellen naar de kerstdagen. Heerlijk. In deze blogpost ga ik de leukste adventkalenders met jullie delen. Ho, ho, ho … let’s goooo!

Een momentje voor jezelf..

L’Occitane
Adventskalender 2021
L’Oréal Paris
Adventskalender 2021
MAC
Adventskalender Nano 2021

Oh wat lekker!


Lekker kneuterig


Ik hoop dat jullie heel wat adventkalender-inspiratie hebben opgedaan. Ikzelf heb de adventkalender van The Body Shop en kan stiekem niet wachten tot 1 december zodat ik kan beginnen met het openmaken van alle pakjes. Ik ga het proberen vol te houden om er elke dag één te openen …. maar ik beloof niks! Haha!

Hebben jullie al een adventkalender? Of willen jullie er nog een aanschaffen?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!