Boekentip: Ik laat je nooit los – Een magisch verhaal over een onzichtbaar draadje

Er viel een geweldig boek op de deurmat dat ik zeker met jullie wil delen. “Ik laat je nooit los.” Het is niet zomaar een boek, het is een boek met een prachtige boodschap voor kinderen en ouders, vooral als het leven een beetje stormachtig is.

Als Lisa en Julius tijdens een stormachtige nacht niet kunnen slapen, vertelt hun moeder het magische verhaal van het onzichtbare draadje. Een draadje waardoor je altijd verbonden bent met iedereen van wie je houdt. Ik laat je nooit los geeft kinderen een bijzondere en hartverwarmende boodschap mee, die troost biedt in onzekere tijden. Hét boek om voor te lezen bij verlatingsangst, scheiding of verlies.

Dit boek neemt je mee op een avontuur en laat zien hoe dat draadje een bron van troost kan zijn voor kinderen die zich verlaten voelen, te maken hebben met scheiding of verlies. Het brengt een krachtige boodschap over: zelfs als je niet altijd fysiek bij de mensen bent van wie je houdt, ben je nog steeds met ze verbonden via dat magische draadje. Het is een boodschap die we allemaal nodig hebben, vooral als het leven een beetje hobbelig wordt.

Ik vind het een echte aanrader!

Wat korte informatie:

Ik laat je nooit los – Een magisch verhaal over een onzichtbaar draadje
Patrice Karst
Prijs: €13,99
ISBN: 9789020676655


Films en seriesFilms en series

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!