Op Instagram deelde ik een kijkje in ons avondeten en kreeg meteen meerdere malen de vraag “wil je het recept delen?” Dus … bij deze!
Ingrediënten (voor 4 personen)
2 el mayonaise
2 el crème fraîche
2 el mosterd
1 kg krieltjes
3 eieren
150 gram spekreepjes
Bieslook
Zout en peper naar smaak
Olijfolie naar smaak
En dan?
Verwarm de oven voor op 220 graden. Halveer de krieltjes en leg deze op een ovenschaal. Breng de krieltjes op smaak met olijfolie, peper en zout en hussel ze door elkaar. Daarna laat je ze 25 minuten goudbruin worden in de oven.
Kook de eieren en bak de spekjes. Meng de mayonaise, crème fraîche en de mosterd in een saladeschaal en breng op smaak met een snufje peper en zout. Snijd de eitjes fijn en maak kruimels van de spekreepjes. Snijd ook de bieslook in kleine stukjes.
Voeg de aardappels, spek, eieren en de bieslook toe aan de saladeschaal en meng alles goed door elkaar. Eet smakelijk!
Ga jij hem proberen?