Mijn favorietjes uit de nieuwe collectie van Norah

Als je door mijn kast gaat zie je verschillende kledingstukken van Norah hangen. Vandaag deel ik mijn favorietjes uit de nieuwe collectie van Norah.

Eén van de items die ik onlangs heb toegevoegd aan mijn garderobe is een prachtige co-ord set. Het is echt een pareltje! Het bestaat uit een bijpassende top en broek, en ik moet zeggen dat ik me er super lekker in voel. Het is perfect voor die dagen waarop ik er chic en comfortabel uit wil zien. Het beste deel is dat ik de top en broek ook afzonderlijk kan dragen, dus ik kan er echt veel verschillende outfits mee creëren.

Top: Klik hier
Broek: Klik hier

Daarnaast heb ik ook een schitterende jurk gekregen uit de nieuwe collectie van Norah. Het is een prachtige zomerjurk met een mooie print en een flatterende pasvorm. Ik hou ervan hoe luchtig en comfortabel het materiaal is, perfect voor warme dagen. Of ik nu naar een feestje ga of gewoon een wandeling maak, deze jurk is mijn go-to keuze geworden.

Jurk: klik hier!

Wat is jouw favoriet?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!