OMG! De kringloop gaat weer open!

‘Van mij mag alles nog gesloten blijven, als de kringloop maar weer open gaat’, dit is een zin die ik meermaals tegen René heb gezegd in de afgelopen tijd. Even snuffelen bij de kringloop brengt mij ontspanning en plezier en ik merkte dat ik dat in de afgelopen tijd HEEL ERG miste.

‘Van mij mag alles nog gesloten blijven,
als de kringloop maar weer open gaat’

Afgelopen dinsdag tijdens de persconferentie hoorde ik opeens ‘de winkels gaan weer open’ en opeens had Rutte mijn volledige aandacht. Oh my god … de winkels gaan weer open op afspraak! We kunnen weer gaan kringlopen!

Meteen vanaf dinsdagavond heb ik de website van onder anderen Kringloop Zwolle in de gaten gehouden en mijn geduld werd even op de proef gesteld maar donderdag kon ik een afspraak inplannen bij Het Goed in Wijhe en vrijdag ook een bij Kringloop Zwolle. Nog een klein weekje wachten en dan mogen we los. Zoveel zin in!

Ik wil ook een afspraak maar hoe?

Ik heb voor volgende week dus twee afspraken staan bij twee verschillende kringloopwinkels. Allereerste volgende week vrijdag bij Kringloop Het Goed in Wijhe. Via de website van Het Goed kan je mega makkelijk een afspraak inplannen.

Een paar kleine puntjes:
• Iedere bezoeker krijgt maximaal 30 minuten winkeltijd, inclusief afrekenen.
• Je boekt minimaal 4 uur van te voren.
• Zonder afspraakbevestiging per email (geprint of op je telefoon) is winkelen NIET mogelijk.

Volgende week zaterdag heb ik een kringloop-afspraak staan bij mijn favorietje namelijk Kringloop Zwolle. Ook hier kan je op de website van Kringloop Zwolle heel gemakkelijk een afspraak inplannen.

Bij Kringloop Zwolle hebben ze ongeveer dezelfde regels voor een bezoek aan de winkel:
• Per bezoek kan er maximaal 30 minuten gewinkeld worden.
• Je mag enkel alleen naar de winkel komen; één afspraak geldt voor één persoon.

Deze kringlopen bieden ook afspraak mogelijkheden aan voor een kringloopbezoek:

Rataplan kringloopwinkels (o.a. in Amsterdam, Haarlem en Rotterdam).
Noggus & Noggus (o.a. Ommen, Dalfsen, Hasselt en Staphorst).
Kringloop Kampen.
Wawollie Kringloop (o.a. in Almelo, Haaksbergen en Utrecht).
Kringloopwinkel Son (Son en Breugel bij Eindhoven, zeker een tipje!)
Kringloop Red een Kind Zwolle.

Mochten jullie ngo meer tips weten .. let me know, dan kan ik ze in dit lijstje erbij zetten. Samen helpen we elkaar weer verder. Mocht je al een afspraak ingepland hebben staan, heeeeeel veel shopplezier en mocht je nog niets hebben gepland dan zou ik zeggen ‘heel snel doen!’ want volgens mij loopt de agenda vliegensvlug vol.


2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. GERMA schreef:

    Ik ben ook weer helemaal HAPPY. Lekker snuffelen mrt mijn dochter

    1. Favoriete Plekje schreef:

      Jaaaaaa mam, zoveel zin in! Genieten!

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!