Oefenpret voor peuters, dit zijn leuke boekjes

Jip vindt het mega leuk om kleine en korte opdrachtjes te krijgen en uit te voeren. ‘Jip helpen?’ klinkt hier dan ook vaak in huis. Toen ben ik op zoek gegaan naar oefenboekjes waarmee Jip kan oefenen en leren met kleine korte opdrachten. In dit artikel deel ik enkele met jullie.

Leerrijk spelletjesblok, 2-3 jaar.
Dit is tot nu toe Jip’s favoriet. Er staan allerlei leuke spelletjes in zoals kleuren, over de stippellijn gaan, verbinden en observeren. De spelletjes in dit speel- en leerblok zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2 tot 3 jaar. De oefeningen helpen je kind op een leuke manier vertrouwd te raken met eenvoudige begrippen en de eerste stapjes naar het schrijven te zetten. Ze stimuleren bovendien het opmerkingsvermogen. Dankzij de vrolijke illustraties blijft je kind met veel plezier oefenen.

Neem bijvoorbeeld degene van de foto: ‘Bekijk de tekening eerst heel goed. Kleur de boom, de struik en het gras groen’. Mega leuk om samen heerlijk aan de slag te gaan en Jip vindt het zo leuk! Voor kindjes van Jip’s leeftijd en iets ouder echt een aanrader!

Tip: ook mega leuk om als cadeautje te geven op een verjaardag!

Oefenpret voor peuters, 2-3 jaar.
Met dit vrolijke speel- en leerboek zet je kind de allereerste stapjes naar tellen, schrijven en nog veel meer vaardigheden. De opdrachten zijn speciaal voor peuters geschreven en vrolijk geïllustreerd zodat je kind gemotiveerd blijft tot de laatste pagina. Hoeveelheden tot 3 leren kennen, lijnen en cijfers leren schrijven, kleuren en vormen ontdekken… Het grote formaat en de eenvoudige illustraties met de dikke lijnen zijn perfect voor kleine kinderhandjes. Oefenpret verzekerd.

Mijn eerste 100 woordjes, vanaf 1 jaar.
In deze doos zitten 50 kaarten voor urenlang speel- en kijkplezier! Op de kaarten staan 100 woordjes met kleurrijke tekeningen van voorwerpen uit de leefwereld van peuters. Spelenderwijs zal uw kind de voorwerpen juist leren benoemen en ze leren onderbrengen in de juiste categorie. Samen met papa en mama, oma of opa… Met deze speel- en leerkaarten wordt nieuwe woordjes leren een feest.

Stickerpret voor kleine handjes, 2-4 jaar

Met dit leuke stickerboek zal je kind ongetwijfeld veel pret beleven! Op elke bladzijde vind je een vrolijke kleurplaat die je kind naar hartenlust kan inkleuren. Daarna kan hij of zij op zoek naar de stickers die bij de woordjes passen. De stickers zijn groot en daarom ideaal voor kleine handjes. Zo oefent je kind al plakkend en kleurend zijn of haar fijne motoriek. Woordjes leren was nog nooit zo leuk!

Groot stickerfeest voor kleine handjes, 2-4 jaar
In dit stickerboek wachten meer dan 200 stickers om door kleine handjes opgeplakt te worden. De kleurige vierkantjes, driehoekjes en rondjes moeten allemaal een plaats krijgen op de leuke tekeningen. Dankzij dit boek leert je kind heel wat vaardigheden bij: – kleuren herkennen – vormen herkennen – fijne motoriek oefenen.

Wat is jouw favoriet? En vind jouw kindje het ook zo leuk om te helpen en te oefenen?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!