Mommy You Rock #6 met Charissa Carli

Yay, ‘Mommy you rock!’! Een rubriek met hierin een moeder aan het woord. Ze delen een stukje over hun moederschap aan de hand van een aantal vragen. Vandaag deelt Charissa van de Instagrampagina @charissacarli haar verhaal.

Vertel .. Wie ben je? En wie mag jou mama noemen? 
Ik ben Charissa Carli, 31 jaar en woon in Breda samen met mijn vriend Jasper en zoontje Levi van 3! Wij zijn in verwachting van ons tweede kindje (dochter) en uitgerekend eind juli. Op de verjaardag van mijn broer. Wat best bijzonder is aangezien Levi is geboren op de verjaardag van mijn schoonzus! 

Hoe zou jij jezelf als moeder beschrijven? 
Vooral een beetje hetzelfde als mijn eigen moeder! En daar ben ik trots op. Vroeger (tienerjaren) was moeders alleen maar irritant in mijn ogen, je kent dat wel. Zo grappig dat ik al die dingen nu enorm waardeer. 

Wat vind jij het leukste aan het moederschap?
Het leukste vind ik de liefde, kusjes en knuffels die ik van Levi krijg. 

Mijn hart smelt als ik …
Hoor hoe Levi i love you tegen mij zegt. Dat is toch te schattig.

Favoriete bezigheid van je kindje?
Buiten zijn en met water spelen als het even kan. 

De beste aankoop voor je kindje
Watertafel!

Waar shop jij de leukste stuff voor je kindje?
Zeeman, H&M, Zara, Mango en Primark voor kleren! Speelgoed koop ik vooral online via Bol.com of gewoon lekker makkelijk en goedkoop bij de Action!

Mijn tip voor andere Mommy’s:
Maak een pinterest bord aan voor de kind(eren) voor bijvoorbeeld dagjes uit tips en knutseltips. Komt hier regelmatig voor dat ik even niet weet wat ik moet doen. Dan open ik pinterest en heb ik meteen weer een ton aan ideeën. 

Lieve Charissa, dankjewel voor het delen van jouw verhaal over moederschap and remember … MOMMY YOU ROCK!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!