Mommy You Rock #17 met Claire

Yay, ‘Mommy you rock!’! Een rubriek met hierin een moeder aan het woord. Ze delen een stukje over hun moederschap aan de hand van een aantal vragen. Vandaag deelt Claire van de blog Claire’s Mission haar verhaal.

Vertel .. Wie ben je? En wie mag jou mama noemen? 

Hi! Mijn naam is Claire en ik blog op Claire’s Mission. Ik ben de trotse moeder van dochtertje Lana van 2,5 jaar en zoontje Lyam van 6 maanden oud. Daarnaast ben ik getrouwd met mijn soulmate Roy en hebben we ook nog 2 labradors die ons gezin helemaal compleet maken. Ik zie mezelf als mindful mama en blog graag over het ouderschap en hoe je de wereld een mooiere plek kunt maken.

Hoe zou jij jezelf als moeder beschrijven? 

Mindful. Ik probeer vooral aanwezig te zijn. Daarnaast ben ik gek, creatief, speels en probeer ik niet al te streng te zijn. Maar dat laatste vind ik met een peuter die soms heerlijk stout kan zijn, best een uitdaging. Haha!

Wat vind jij het leukste aan het moederschap?

Alles! Het was voor ons echt een wonder om in verwachting te raken. Sindsdien geniet ik iedere minuut van de dag. Ook vind ik alle fases heel bijzonder. Zo begint mijn zoon nu met kruipen en leert mijn dochter iedere dag nieuwe woorden en meer. Ik voel mij iedere dag vervuld met verwondering. 

Mijn hart smelt als ik …

Naar mijn kinderen kijk. In mijn ogen zijn ze in alle opzichten perfect.

Favoriete bezigheid van je kindjes?

Yoga en dansen! Dat doen we dagelijks en vinden ze allebei heerlijk! Daarnaast zijn ze dol op eten (niet gek met onze Indische roots), knuffelen en samen tijd doorbrengen. Met dit herfstweer zijn we ook dol op samen bakken; van koekjes tot aan cakejes en meer. Niet goed voor de lijn maar wel lekker en heel gezellig. 

De beste aankoop voor je kindje?

Boeken! Daar kunnen wij geen genoeg van krijgen. Daarnaast zijn wij dol op het houten speelgoed van Little Dutch voor allebei de kleintjes. En voor Lyam kunnen we niet zonder een slaapzak van de Hema en Lana’s peuterbed van Petit Amélie was een schot in de roos!

Waar shop jij de leukste stuff voor je kindjes?

Vinted. Sinds ik het heb ontdekt, koop ik vrij weinig nieuw. De dingen die ik wel nieuw koop, shop ik graag bij Name It, Ziloen, Zoen voor Gust en gewoon ouderwets bij Bol.com.

Mijn tip voor andere Mommy’s:

Vinted! Ik heb het dit jaar ontdekt en ben helemaal fan! Ik heb echt honderden euro’s bespaard qua kinderkleding, boeken en sindskort speelgoed. En dat terwijl de items vaak nieuw en soms zo goed als nieuw zijn. Geweldig!

Daarnaast nog een andere tip; veel bloggers hebben wekelijks een leuke win actie. Maak een lijstje met je favorieten en neem wekelijks een kijkje. Ook ter inspiratie, super leuk!

Lieve Claire, dankjewel voor het delen van jouw verhaal over moederschap and remember … MOMMY YOU ROCK!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!