Zwanger? 6 tips voor gratis baby-stuff!

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! (of gewoon heel erg benieuwd en daarom check je dit artikel, hihi). Er zijn allerlei gratis babydozen en ander baby-stuff dat je gratis kan aanvragen wanneer je een kindje krijgt.

Alle producten die ik benoem in dit artikel zijn gratis maar ik moet hierbij wel vermelden dat het natuurlijk nooit ECHT helemaal ‘gratis’ is. Je laat namelijk je persoonlijke gegevens achter zoals je e-mailadres en dit is voor bedrijven natuurlijke reuze interessant. De ‘baby-markt’ is booming! Bij de aanvraag van een gratis babydoos/babyproduct moet je dus wel rekening houden met het gevuld raken van je mailbox met mails vanuit verschillende bedrijven. Dit hoeft natuurijk helemaal geen probleem te zijn want de meeste mails zijn op dit moment heel relevant en gevuld met handige tips als voorbereiding voor het aankomende ouderschap.

De blije doos

De blije doos is waarschijnlijk de eerste doos waar je aan denkt als je zwanger bent en veruit de meest bekende. De blije doos is van het magazine WIJ en je kan hem hier aanvragen. Nadat je via de website een aanvraag hebt ingediend krijg je automatisch een email met een bon om jouw blije doos op te halen bij Prénatal.

Ik vond de blije doos erg leuk en er zitten o.a. producten in van Nijntje, Pampers, Sudocremé, Prénatal en toffe kortingsbonnen. Extra leuk, je ontvangt na aanvraag het magazine WIJ gedurende je hele zwangerschap en het eerste jaar na de geboorte kosteloos.

Ouders van nu zwangerbox

De babydoos die ik ook zeker wil aanraden is de Ouders van nu zwangerbox. Je kan de box hier aanvragen en na aanvraag krijg je automatisch een email met hierin de bon om jouw Ouders van Nu zwangerbox op te halen bij Albert Heijn.

In deze boxen maak je kennis met tijdschriften, producten en kortingen van o.a. Pampers, Difrax, Elmex, Center Parcs en natuurlijk Albert Heijn. Ook hebben ze een babybox voor als je bent bevallen en deze wil ik dan ook zeker aanvragen tegen die tijd.

Ikzelf heb ook een proefabonnement afgesloten op de Ouders van Nu en dit abonnement bevalt me erg goed. Het is een magazine vol handige tips, opvoedmethoden, verhalen van vaders en moeders en hij leest gemakkelijk weg. Aanrader dus!

Baby-Dump

Ook al zo’n leuke gratis babybox! De box is variërend las ik op de website en ik kreeg o.a. een rompertje, sokjes, washandje, een speentje van Dr. Brown en een kartonnen boekje. Mega leuk!

Je kan de box hier aanvragen en daarna is hij met een bevestigingsmail op te halen in één van de Baby-Dump vestigingen. Wij hebben zelf geshopt in de winkel in Hoogeveen en hebben hier uiteindelijk ook onze kinderwagen gekocht.

Gratis romper bij Zeeman

Laatst schreef ik een artikel met een tip over de zwangerschapskleding bij Zeeman (klik hier om het artikel direct te lezen) en daarin heb ik deze tip al benoemd maar hij hoort ook zeker in dit lijstje thuis.

Bij Zeeman kan je een waardebon aanvragen voor een gratis rompertje voor je kleine hummel. Klik hier om het gratis rompertje aan te vragen op de website van Zeeman. Je kan gebruik maken van de actie als je binnenkort een kindje verwacht of wanneer je al een kindje hebt maar nog nooit gebruik hebt gemaakt van deze actie. Leuke tip toch?!

Etos Baby-pakket

Een box die ik zelf ook hartstikke leuk vond, is de Etos Baby-box. In deze box zitten echt items waar je wat aan hebt en die je meteen kunt gebruiken na de geboorte van je kindje. Zo zit er in de box, een tas van Woezel en Pip, o.a. een pak luiers, billendoekjes en baby wasgel.

Je kan dit pakket aanvragen tijdens je zwangerschap of tot maximaal 8 weken na de geboorte van je kindje. Klik hier om de Etos baby-box aan te vragen.

Blije Baby Voordeeltas van Kruidvat

Deze voordeeltas heb ik al wel aangevraagd maar nog niet ontvangen. Zodra je lid wordt van de Kruidvat Baby Voordeelclub ontvang je naast tips, gratis producten en extra kortingen ook een Baby Voordeelclub-tas! 

Deze tas is gevuld met producten voor jou en jouw kindje o.a. luiers, wasgel, lotiondoekjes en 5 gratis foto afdrukken. Je kunt de tas ophalen zodra je langer dan 18 weken zwanger bent. Na de aanvraag ontvang je hier bericht over via de mail. Je kan de Blije Baby-voordeeltas hier aanvragen.

Heel veel plezier met aanvragen en uitpakken van de babyboxen. Ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik, hihi!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!