Zo leuk! Een gepersonaliseerd naambordje!

De tijd gaat zo snel! We wonen alweer bijna drie maanden in ons fijne nieuwe huis en zijn volop aan het genieten. Ons huis wordt steeds meer ons thuis. De gordijnen zijn afgelopen weekend geleverd, we hebben de tuin lente-klaar gemaakt en bloempotten gevuld met vrolijke bloemen. Ook hebben we een gepersonaliseerd naambordje opgehangen van Fotocadeau en kijk hem nou eens shinen!

Op de website van Fotocadeau heb je heel veel toffe ontwerpen van naambordjes die je zelf naar smaak kunt aanpassen. Klik hier om alle ontwerpen te bekijken: Naambord huis van Fotocadeau.

Wij zijn uiteindelijk voor de strakke witte variant gegaan met ons huisnummer en onze namen. Ik vind deze heel erg mooi bij de stijl van ons huis passen en René vond deze ook het meest mooi.

Is het bestellen makkelijk?

Bestellen is mega makkelijk! Op de website van Fotocadeau kies je de vorm en het formaat. Wij hebben gekozen voor rond met een doorsnede van 20 centimeter. Daarna selecteer je een thema en kan je hem helemaal vormgeven naar wens. Heel erg makkelijk en ook nog eens super leuk om te doen. Je ziet meteen het eindresultaat. Daarna bestellen en hup… klaar!

Wil jij ook zo’n tof naambordje in dezelfde industriële stijl als die van ons? Klik dan hier: naambordje huis industrieel. Of zou jij juist gaan voor een hele andere stijl? Hoe dan ook … ik ben super blij met mijn gepersonaliseerde naambordje. Love it!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!