Zes dingen die ik ga doen na deze Corona-quarantaine

Als je me in het begin van dit jaar zou hebben gezegd dat we over een paar maanden vooral thuis zouden zitten, dat we zoveel mogelijk binnen zouden moeten blijven, dat we afstand van elkaar moeten houden en dat er vele mensen zouden sterven aan een virus zou ik je echt voor gek verklaren. Toch is dit helaas nu aan de orde van de dag..

Ik heb gelukkig gemerkt dat ik mezelf prima kan vermaken tijdens deze Corona-quarantaine. Ik kan nog ‘gewoon’ naar mijn werk, mijn Instagram kan ik nog voortzetten en ik vind het ‘in het gewone leven’ al heerlijk om lekker thuis te zijn en te rommelen dus heel veel lijkt er niet te veranderen voor mij .. toch mis ik sommige dingen onwijs en ik zet ze vandaag even op ’n rijtje.


Even snuffelen bij de kringloop!

Als ik één ding echt mis dat mij onwijs gelukkig maakt, dan is dat kringloopshoppen. Ik besef me nu eigelijk pas hoe vaak ik naar de kringloop ging haha. Wanneer ik een vrije dag heb of gewoon zin om eventjes rond te snuffelen, duik ik een kringloop in en kom dan ook vaak met hele leuke spullen thuis. Helaas kan dit nu even niet maar zodra we uit deze Corona-crisis zijn ga ik mijn hart weer ophalen bij de kringloop.


Een barbecue met vrienden in onze tuin

We hebben afgelopen week onze tuin helemaal aangepakt. De tegels zijn schoongespoten met een hogedrukreiniger, de tuin is weer onkruidvrij en we hebben een leuke DIY-lichtslinger gemaakt waardoor de tuin er nu zo gezellig uit ziet. Wat ons harde werk helemaal zou belonen is een gezellige barbecue met vrienden en drankjes tijdens een zwoele voorjaarsavond.


Een fijne date met René!

Samen fijn een hapje eten, een drankje op het terras of gewoon samen naar de bioscoop. Ik mis fijne uitstapjes met René. We vermaken ons prima thuis en we fietsen geregeld een stukje of we wandelen met Ollie maar ik zou het zo fijn vinden om echt weer eens lekker uit eten te gaan en samen een avond op een andere plek te genieten.


Een latte macchiato bestellen bij een koffiezaakje

Ik kan er onwijs van genieten om alleen naar een koffiezaakje te gaan, hier een fijn plekje uit te zoeken, een latte macchiato te bestellen en gewoon te genieten (en stiekem ‘mensen te kijken’). Echt heerlijk op een vrije dag.
Dit is dus echt iets dat ik mis tijdens deze Corona-crisis.


Een verwendag inplannen

Ik denk dat we na deze Corona-crisis allemaal een beetje ‘verwilderd’ zijn, haha. Ik kijk er zo naar uit om lekker naar de kapper te gaan, weer even mijn highlights bij te werken om over mijn wenkbrauwen nog maar niet te spreken…


Familie & vrienden platknuffelen!

En last but not least .. KNUFFELEN! Ik merk dat ik het knuffelen met familie en vrienden echt heel erg mis. Gewoon even een knuffel om iemand te begroeten, te troosten en te vertellen dat het allemaal wel goed komt. Een knuffel om iemand te bedanken of om gewoon even te laten weten dat je blij met diegene bent.

Naar welke dingen kijk jij heel erg uit? En wat ga jij als eerste doen na deze Corona-quarantaine?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!