Yay, ik sta op ‘In de Buurt Zwolle’

Elk jaar stel ik voor mezelf wat doelen met wat ik graag in het nieuwe jaar zou willen bereiken wat betreft Favoriete Plekje. Eén van mijn doelen voor 2020 was een artikel op In de Buurt Zwolle. Als Zwolse vind ik het zo leuk om te lezen wat er allemaal in ‘mijn’ stad gebeurt en wat er speelt.

Ik ben zelf mega fan van de rubrieken ‘leuk volgens local’ en ‘binnenkijken’ dat één van mijn doelen dan ook was om zelf een keer in de spotlight te staan. In 2020 wilde ik een berichtje sturen naar ‘In de Buurt Zwolle’ om te kijken wat de mogelijkheden zouden zijn. Tot mijn grote verbazing en vreugde kreeg ik op 3 janauari (whoe, het jaar is pas drie dagen oud) een berichtje van Melanie van ‘In de Buurt’ of ik het leuk zou vinden om de ‘local van de week te zijn’? OMG, dat vind ik super leuk!

Zo zie je maar; wanneer je voor je zelf een doel stelt en deze ook uitspreekt dan kan het zo maar eens zijn dat het naar je toe komt. Ben je benieuwd geworden hoe leuk dit stukje is geworden? Klik dan snel hier!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!