Winnen! Een hydrofiel-doek met de naam van je kindje (winactie loopt via Instagram)

Hydrofiel-doeken .. je kan er echt niet genoeg van hebben en op welke leeftijd ook, ze blijven handig. Wist je dat mijn moeder nu nog enkele hydrofiel-doeken in gebruik heeft? Zo zie je maar .. ze gaan echt een leven lang mee, haha! Extra leuk als een hydrofiel-doek ook nog een gepersonaliseerd is! Ik, of eigenlijk Jip, kreeg deze toffe hydrofiel-doek van @littlebyba.gifts en het leukste is .. ik mag er ook eentje weggeven! Yay! 

Wil je kans maken op een gepersonaliseerde hydrofiel-doek? Ga dan snel naar mijn Instagrampost door hier te klikken.

Heel veel succes lieverds; ik maak volgende week woensdag, 2 februari, de winnaar bekend! Nu is het duimen!!!

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!