‘Wat ruikt het hier lekker!’

De postbezorger tovert vaak een lach op mijn gezicht maar dit pakketje gaf me een big smile! Dewy van Home by Dewy stuurde me een tijdje geleden een berichtje op Instagram of ik het leuk zou vinden als ze me een keer wat opstuurde en natuurlijk kon ik hier geen ‘nee’ tegen zeggen!

Ik heb haar gevraagd om zelf te beslissen wat ze me op zou sturen zodat het pakketje echt een verrassing zou zijn. Het was dan ook daarom dat de postbezorger mij deze keer zo’n big smile gaf. Toen ik het pakketje openmaakte voelde ik mezelf jarig omdat de inhoud van het pakketje onwijs leuk was ingepakt als echte cadeautjes. Ik vind het altijd een hele grote ‘plus’ wanneer een bedrijf ook aandacht besteed aan de manier van inpakken en verzenden.

In het pakketje zaten twee prachtige geurkaarsen. Ik raak stiekem altijd verliefd op spullen met een tekstje erop en zo raakte ik dus ook op slag verliefd op deze twee geurkaarsen.

Geurkaarsen en ik zijn al een goede combinatie zolang ik me kan herinneren. Toen ik een heel klein meisje was, stond ik vooraan toen mijn moeder de kerstspullen uitpakte, want: daar zaten altijd geurkaarsen bij. Ik kan er echt intens van genieten wanneer er een lekkere subtiele geur hangt in huis en dat ik elke keer wanneer ik de kamer inloop opnieuw denk ‘wat een heerlijke geur!’

De eerste kaars die Dewy mij opstuurde is een sojakaars met de tekst ‘wine is my partner in crime!’ Deze geurkaars is gemaakt van biologische sojawas. Ik vind hem onwijs leuk qua uiterlijk en hij staat super gezellig in mijn interieur. Naast dat hij er leuk uitziet, ruikt hij ook nog eens heerlijk. De geur wordt omschreven als Fresh Cotton; fris, puur en comfortabel. Deze geurkaars kost €14,95 en heeft ongeveer 65 branduren. Dit betekent dat het nog geen 23 cent per branduur kost.

De tweede kaars is ook een sojakaars in een blikje met hierop de tekst ‘Enjoy the little things!’ Ook deze geurkaars is gemaakt van biologische sojawas en is in twee verschillende maten verkrijgbaar. Dit blikje ruikt naar Fig’s Delight wat echt één van mijn favoriete geuren is. Deze kaars kost €9,95.

Wist jij dat een kaars mooier op brandt wanneer je hem maximaal 4 uur achter elkaar laat branden? Zo brandt de kaars helemaal in zijn geheel op.

Naast deze prachtige geurkaarsen heeft Dewy nog veel meer leuke woonaccessoires en cadeaus op haar webshop staan. Zo verkoopt ze bijvoorbeeld ook hele mooie leren plankdragers en onwijs leuke mokken.

Ben je dus nog op zoek naar een leuk cadeautje of naar iets leuks voor in je eigen huis, dan zou ik zeker een kijkje nemen op Home by Dewy.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!