Vier de zomer – blogbox rvg

Onlangs kreeg ik een berichtje van RVG Media met de vraag of ik de ‘Zomer BlogBox’ wilde ontvangen en je snapt natuurlijk dat ik hier meteen ‘JAAAAA’ op moest zeggen. Even in een notendop het concept van de BlogBox: Het idee is dat ik mag kennismaken met nieuwe producten en/of merken en dat ik jullie dit mag laten zien. Helemaal leuk omdat ik zelf ook van te voren niet weet wat er allemaal in de BlogBox te vinden is.

Je snapt natuurlijk dat ik niet kon wachten om de BlogBox te unboxen en ga jullie vandaag meenemen in deze te toffe inhoud die mijn zomer NOG leuker gaat maken.


KAYA sieraden:

Wauw, wauw, wauw! Het allereerste pakketje wat ik opende was deze prachtige ketting van KAYA met mijn initialen met daaromheen een olijftak. Een heel persoonlijk item. Wisten jullie trouwens dat de olijftak staat voor vrede, verzoening en hoop?

Deze ketting is te verkrijgen in het zilver, goud en rosé goud en daarnaast ook in verschillende uitvoeringen qua ketting (Jasseron fijn en grof, box en bolletjes). Op de website van KAYA sieraden is zoveel moois te vinden van armbanden tot oorbellen en van kettingen tot gepersonaliseerde sleutelhangers. Ik zag op de website ook een hele toffe ketting met mijn sterrenbeeld Leeuw.


Micmacbags:

Van het tweede item dat ik opende ging mijn hart ook gelijk sneller kloppen. De geur van leer kwam me al tegemoet toen ik dit pakketje opende en toverde toen een prachtige clutch tevoorschijn. Je kan deze clutch als envelop tasje onder je arm of aan je pols dragen maar je kan hem ook (met de bijgeleverde schouderband) omtoveren tot een crossbody tas. Twee tassen in één!

Leuk detail aan deze tas is dat je de polsband aan de voorzijde van de tas kunt verwisselen. Nu zit er printje in (dat heel veel lijkt op een vriendschapsarmbandje dat ik vroeger altijd knoopte als kind) maar voor de chiquere avonden heb ik ook nog een geheel zwarte polsband die ik dan gemakkelijk kan wisselen.


Asmodee:

René en ik zijn DOL op spelletjes en ook avondjes met vrienden eindigen vaak met een spelletje op tafel. Heerlijk! Van Asmodee (die ook bekend zijn van Ticket to Ride en Exploding kittens) kreeg ik dit spel Throw Throw Burrito waar ik echt onwijs benieuwd naar ben.

Het doel van het spel is om kaarten te sparen, punten te verdienen en vervolgens de speelgoed burrito’s naar elkaar te gooien. Ik kan niet wachten tot we dit een keer gaan spelen op een vrienden-spelletjes- avond, waarschijnlijk wordt dit ZO lachen, haha!


Tafelzeilonline.com

Ik heb al een keer eerder kennisgemaakt met Tafelzeil Online en ben altijd erg tevreden geweest over de kwaliteit en de meeeega snelle levering. Bij Tafelzeilonline.com heb je heel veel verschillende mogelijkheden zoals tafelzeil (duhhhh Anne) maar ook raam- of plakfolie, tafelbeschermers en placemats.

Deze keer heb ik twee prachtige tafelzeilen besteld en kijk er mega erg naar uit dat ze binnenkomen! Ik heb gekozen voor het prachtige tafelzeil Chess Marron en voor het speelse Mexicaans tafelzeil Lunares zwart op wit. Ik zal hiervan nog een foto delen op mijn Instagram.

Om jullie ook in het zonnetje te zetten mag ik jullie een leuke korting geven! Je ontvangt 20% korting op je bestelling met een minimale bestelwaarde van 50 euro. Gebruik hiervoor de kortingscode: TZO21.


Denksport

Jaaaaaaa, hier word ik blij van! René en ik kunnen op vakantie hele puzzelboekjes doorwerken. We vinden dit beide heerlijk om te doen. Vooral van het ‘Logikwis‘ boek zijn René en ik erg fan. Afgelopen weekend hebben we dan ook al heerlijk samen in de zon zitten puzzelen.

Ik ontving 4 puzzelboeken van Denksport en hier kunnen René en ik zeker weer een poos mee vooruit.


HG

Als ik denk aan de zomer dan komt BBQ’en toch snel in mijn gedachten naar boven maar ik vind het stiekem altijd zo’n gedoe … voor mijn gevoel krijg ik de platen nooit meer helemaal lekker schoon en fris.

In de Zomer BlogBox zat een fijn pakket van HG met hierin allerlei tools om het BBQ’en nog leuker en gemakkelijker te maken. Kijk daar word ik vrolijk van!

Afgelopen zondag hebben we de contactgrill buiten gebruikt als ‘BBQ’tje’ en heb hem daarna meteen schoongemaakt met de HG oven, grill en barbecue reiniger. Goed insprayen, even in laten treken en toen kon ik het heel gemakkelijk schoonmaken. Voor mij een echte aanrader dus!

Ook ben ik heel erg benieuwd naar de HG AirFryer reiniger maar die heb ik zelf nog niet getest. Ik kreeg van vele van jullie al meteen de vraag of ik mijn ervaringen wil delen en dit zal ik zeker nog doen op Instagram (dus houd dat even in de gaten…)


Leafies

And least but zeker not least … deze prachtige Leafie. Leafies zijn speelse blaadjes van metaal en echt perfect als een leuk cadeautje. Ze zijn duurzaam, buigzaam en bovenal heel erg leuk in je interieur.

Het gebaar van een bloemetje maar dan net even wat anders. De Leafies zijn geïnspireerd op de organische vormen van planten, uitgevoerd in dun metaal en in verschillende kleuren. Zo gaan een leven lang mee en extra voordeling .. je hoeft ze geen water te geven ;)!

Ik ben fan en vind het er echt zo leuk en uniek uitzien. Ook ideaal dat je hem kan neerzetten waar een normale bloem of plant het niet zo goed zou doen door bijvoorbeeld te weinig daglicht.

Ikzelf heb de Lona ontvangen maar op de website zie je nog veel meer varianten; zeker een kijkje waard!


Dankjewel RVG Media en alle bedrijven die deze BlogBox tot stand hebben gebracht. Ik ga heerlijk genieten van alle toffe items en op deze manier heb ik nog meer zin in de zomer.Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!