Vaderdag-cadeautip: Gepersonaliseerde foto in een mooie lijst! 

Volgende week zondag is het Vaderdag en voor René zijn allereerste als papa van Jip. Hij doet het zo goed als papa en elke keer als ik ze samen zie dan smelt mijn hart. Heerlijk om ze samen te zien lachen, hoe René Jip kan troosten als hij verdrietig is of wanneer Jip zijn armpjes om René heen slaat. Te cuuuute!

Volgende week gaan we een weekendje naar de Ardennen met de familie van René en vieren wij Vaderdag niet thuis. Daarom kreeg hij één van zijn cadeautjes als iets eerder!

In samenwerking met Fotocadeau mocht ik 2 prachtige gepersonaliseerde foto’s in lijst ontwerpen. Het ging super makkelijk. Binnen enkele minuten had ik ze al helemaal naar wens en kon ik op de bestelknop duwen. Super ideaal want je krijgt meteen een voorbeeld te zien van hoe jouw foto’s worden. Hieronder het voorbeeld dat ik te zien kreeg.

Ik heb gekozen voor 40×60 centimeter lijsten en ze hebben een prachtig plekje gekregen op onze slaapkamer. Door de zwarte lijst staan ze onwijs chique.

Ze hebben nog veel meer leuks!

Naast deze prachtige lijsten heeft fotocadeau nog zoveel meer leuks. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook een wandkleed die je ook helemaal kunt personaliseren. Of wat dacht je van mucho frames met passepartout, deze zijn toch ook geweldig leuk!

Hebben jullie al een cadeautje voor Vaderdag binnen?


Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Fotocadeau! Ik heb de 2 fotolijsten gekregen.

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!