Tip: Zwangerschapskleding bij Zeeman + leuke tip!

Nu ik zwanger ben en een baby-buik begin te krijgen, vind ik het best wel zoeken wat ik aan moet doen om toch leuk voor de dag te komen. Ik draag veel flared pants met elastiek aan de bovenkant en bloesjes die wat wijder vallen maar met strakkere items moet ik toch echt wel een alternatief gaan bedenken.

Mama stuurde me van de week een berichtje met de tip dat ze bij Zeeman nu ook zwangerschapskleding verkopen en je snapt natuurlijk dat ik meteen een kijkje moest nemen. Zonder verwachtingen opende ik de website van Zeeman en was eigenlijk meteen enthousiast, vooral over de jurkjes. Ik heb uiteindelijk twee zwangerschapsjurkjes gekocht en ik deel vandaag mijn mening met jullie.

Ik ben zelf dus gegaan voor de twee jurkjes rechts onderin mijn overzichtje. Ik ben ook erg benieuwd naar de voedings-bh maar vond het moeilijk om mijn maat te bepalen (gezien dat mijn borsten nog steeds groeien #melkproductie) en dus heb ik dat nog even gelaten. Vandaag kwam mijn bestelling binnen! Yay!

Mijn mening over de jurkjes:

Lieve zwangere dames … NU NAAR DE SITE VAN ZEEMAN! Ik ben echt heel erg enthousiast over beide jurkjes! Een heerlijk vallend jurkje met korte mouwen en een V-hals. De jurkjes zijn bij de buik voorzien van extra stof en plooien waardoor het comfortabel aansluit rond mijn buik en niet te strak zit. Met het ‘aantrekkoord’ kan je de jurkjes altijd strakker rond de taille maken.

Doordat de jurkjes gemaakt zijn van 95% katoen en 5% elastaan denk ik dat ze heerlijk zijn voor de aankomende zomer op warme dagen. Ik kan niet wachten om ze aan te trekken!

Gratis romper!

Ennn… als je dan toch op de site van Zeeman bent en je binnenkort een kindje verwacht (of al een kindje hebt en nog geen gebruik hebt gemaakt van deze actie) dan kan je een waardebon aanvragen voor een gratis rompertje voor je kleine hummel. Leuke tip toch?! Klik hier om het gratis rompertje aan te vragen op de website van Zeeman.

Gaan jullie iets scoren uit de zwangerschapscollectie van Zeeman? En waar kopen jullie het liefst jullie zwangerschapskleding? Alle tips zijn welkom!


One Comment Voeg uw reactie toe

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!