Tip: Kijk- en ontdekboekjes van Deltas

Jip is DOL op boekjes. Voorlezen, zelf doorbladeren en als spelletje alle boekjes opstapelen en vervolgens omgooien. Jip kan met boekjes alle kanten op, haha. Er kwam dan ook een smile van oor tot oor toen deze kijk- en ontdekboekjes van Deltas door de brievenbus vielen. Zo leuk!

Jip kroop meteen bij oma op schoot om samen door de boekjes te bladeren. Hij was helemaal onder de indruk van alle mooie kleuren en vond het geweldig om met zijn vingertjes en handjes de dieren te laten ‘lopen’ en de pinguïns in het water te laten plonsen. Zo schattig om te zien. Op elke pagina wachtte een leuke verrassing om aan te draaien, te trekken of om mee te schuiven.

De boekjes zijn gemaakt voor peuters vanaf 1 jaar en zijn perfect om hun nieuwsgierigheid te stimuleren. Ze zijn gevuld met prachtige tekeningen en spannende verhalen die je meenemen op avontuur. Elk boek heeft een ander thema, zoals bijvoorbeeld ‘Bij de dino’s’, ‘In de jungle’ of ‘In de zee’. Het is dus echt een feestje om ze allemaal te verzamelen!

Wat ik vooral leuk vind aan deze boekjes, is dat ze niet alleen vermakelijk zijn, maar ook nog eens educatief. Kinderen leren bijvoorbeeld over verschillende dieren en planten, terwijl ze lekker aan het bladeren zijn. En het allerleukste is nog wel dat ze zelf kunnen ontdekken en leren door middel van zoekopdrachten en puzzels. Zo zijn ze niet alleen leuk voor de allerkleinste maar ook voor iets oudere broertjes en/of zusjes.

Dus, als je nog op zoek bent naar een leuk cadeautje of iets leuks wilt hebben om samen met je kindje te doen, dan zijn de kijk en ontdekboekjes van Deltas echt een aanrader!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!