Straal in de kleding van Tantilly + winactie!

Onlangs ontdekte ik echt een feestje voor in jouw kledingkast! Ben je klaar om je garderobe wat meer kleurtjes en printjes te geven? Dan is Tantilly echt wat voor jou! De plek waar kleurrijke kleding en handgemaakte accessoires samenkomen voor een feestje in jouw kledingkast!

Gelegen in het prachtige Deventer, zit de winkel Tantilly waar je prachtige items kunt kopen altijd met het oog op creativiteit, vrouwelijkheid en zelfexpressie. Een team vol girl-power die met liefde hun eigen unieke kledinglijn ontwerpen en produceren. Of je nu op zoek bent naar een opvallende jurk, een swingende rok of een mooie top, bij Tantilly zit je goed.

Bij Tantilly draait alles om kleuren, patronen en hoogwaardige stoffen die met liefde zijn uitgekozen. Alle producten worden met de hand gemaakt, vaak door henzelf, en elk item is uniek. Daarnaast hebben ze Fair-Fashion ateliers in India, Indonesië, Thailand en Turkije, waar hun kleurrijke creaties met alle liefde van de wereld worden vervaardigd.

Elke vrouw kan er fantastisch uit zien, wat haar maat ook is! Tantilly heeft een grote collectie kleding, in de maten S – 5XL (36-54). Veel van de jurkjes hebben speciale details om de positieve punten van je figuur te accentueren en de mindere puntjes te camoufleren. Onlangs zijn ze zelfs begonnen met het op maat maken van items in maat 6XL en 7XL (56-60). Dat is toch super gaaf!

Ikzelf kreeg een geweldig jumpsuit van Tantilly; de Yaya jumpsuit- Summer Oranges. Deze jumpsuit heeft een overslag bij de hals en verbloemende plooitjes op het buikgedeelte. Het heeft korte mouwen en is gemaakt van zeer rekkend viscose, waardoor het een perfecte pasvorm heeft. Ik voel me er super vrouwelijk in! Love it!

Ik mag één van jullie ook blij maken met zo’n geweldige Yaya jumpsuit. Dat is toch geweldig?! Wat moet je doen om kans te maken? Ga snel naar mijn Instagram en doe mee.

Wat vind jij van de kleding van Tantilly? En van dit ge-wel-dige jumpsuit?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!