Opgeruimd staat netjes!

Degene die mij kennen weten dat ik het liefst alles in mandjes, potjes en bakjes zou stoppen om dingen op te ruimen. Ik hou van ordenen en kan uuuren naar ‘opruimvideo’s’ kijken op Instagram en YouTube, haha!

Ik werd benaderd door Cadeau.nl of ik twee producten van Hatchiman wilde proberen en hier kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Vandaag laat ik zien hoe ik deze twee producten heb toegevoegd aan mijn interieur en huishouden.


Opruimen lijkt simpel .. en dat is het ook!

Het eerste item dat ik mocht ontvangen van Cadeau.nl is deze prachtige opbergemmer. Hij is multifunctioneel. Deze opbergemmer is niet alleen handig om dingen op te bergen (hup, uit het zicht!) maar kan je ook gebruiken als krukje of bijzettafeltje. Hij kan zelfs tot 150 kg dragen.

Ik gebruik hem zelf nu in mijn tuin en stop er ’s avonds mijn kussens en fleece-deken in. Mocht het dan plotseling gaan regenen in de nacht dan blijven die in ieder geval droog, ideaal. Daarnaast gebruik ik hem ook als bijzettafeltje.

En dan even over de kleur .. hoe onwijs leuk! Ik krijg hier meteen een heel zomers gevoel van! Heerlijk! Ze hebben ook nog andere kleuren in het assortiment zoals wit, zwart en zacht grijs.


Grote wasjes, kleine wasjes

Het tweede item dat ik kreeg toegezonden is de Balcolore (maat L) in een witte kleur. In deze mand kan ik echt van alles kwijt; van de speeltjes van Ollie tot tijdschriften maar ik ga hem gebruiken als wasmand.

De mand is gemaakt van flexibel kunststof en heeft kantoenen hengsels waarmee de mand meteen frisse uitstraling krijgt. Ik heb gekozen voor de grootste maat en met een inhoud van 38 liter heb ik voldoende ruimte om mijn vuile was in te bewaren.

Welke van deze twee items zouden jullie willen toevoegen aan je interieur/huishouden? Laat het me weten, ik ben benieuwd!


2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Arlene schreef:

    de gele opbergton , super mooi!!

    1. AnneWijdeven schreef:

      Ja, leuk he! Ben er ook echt heel erg blij mee!

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!