‘On adventure’ met Blundstone

Zondagmiddag. Jas aan, schoenen aan en klaar om op avontuur te gaan. Gisteren hebben wij als gezinnetje heerlijk gewandeld in de bossen bij Epe. Ik ontving deze week mijn spiksplinternieuwe Blundstone schoenen en stond te poppelen om deze uit te gaan proberen.

Het van oorsprong Australische familiebedrijf is al bijna 150 jaar over de hele wereld populair en dit komt mede door de veelzijdigheid van de schoen. Je kan ze op allerlei gelegenheden en bij allerlei activiteiten aan. Een festival? Perfecte schoen! Een dag slenteren door de stad? Perfecte schoen! Onder een jurkje naar een feestje? Perfecte schoen!

Ik heb gekozen voor de Blundstone 510. De schoen is van zwart leer en heeft het kenmerkende Blundstone zwarte elastiek aan beide zijden. Het leuke ook van dit model is dat ze unisex zijn en ze zowel door vrouwen als door mannen gedragen kunnen worden. Jammer dat René en ik niet dezelfde maat hebben want ik had mijn schoenen graag met hem gedeeld.

Storm Corrie (wie kent haar niet, haha) was op komst en hierdoor was het al wat modderig in het bos. Gelukkig is de schoen wind- en waterproof en kan je hiermee dus elke weertype trotseren (wat in Nederland nogal handig is ..). We hebben heerlijk gewandeld door de bossen en heb totaal geen last gehad van mijn voeten. Doordat de schoen een stevige zool heeft met geïntegreerd absorptiemateriaal, zorgt het dat het schokken dempt en lijk je veel soepeler te lopen. De schoenen worden nog soepeler wanneer je ze steeds vaker draagt, maar de Blundstone boots zitten vanaf het moment dat je ze aantrekt meteen lekker.

Ik droeg mijn nieuwe schoenen onder een jurkje met een panty. In de ochtend hadden we even een bezoekje gebracht aan mijn familie in Brabant en kreeg hele lieve complimenten over mijn leuke outfit. Ik ben ook echt van menig dat dit onder andere door mijn nieuwe schoenen kwam.

Hebben jullie de label patch al gezien? Ik vind dit de schoen een extra stoer uiterlijk geven en het is tegelijkertijd zo onwijs handig. De merklabels zorgen ervoor dat je je schoen heel gemakkelijk aan- en uit kunt trekken. Dit maakt het ook meteen een hele handige kinderschoen. En over de kinderschoen gesproken. Heb je de boots voor kinderen gezien? Zodra Jip kan lopen, krijgt hij van mij zijn eerste Blundstone schoenen! Dit gaat zo onwijs schattig zijn, haha! Ik kan niet wachten…

Na een heerlijke wandeling in de koude wind zijn we weer naar ons fijne huis gereden. Extra ideaal aan mijn nieuwe Blundstone schoenen is dat ze bij thuiskomst makkelijk schoon te maken zijn. Door ons ‘avontuur’ zat er best wel wat modder op mijn nieuwe schoen maar even en simpel doekje erover heen en ze zagen er weer uit als nieuw. Nadat ik mijn schoenen had afgenomen met water, heb ik ze behandeld met de Blundstone shoe polish. Hierdoor blijft het leer soepel en neemt het door de behandeling van shoe polish voeding in zich op.

Ik ben fan en heb alweer een nieuw favorietje op mijn wensenlijstje staan voor aankomende voorjaar! Ik zag namelijk de Blundstone 562 voorbij komen en deze boot is ideaal te combineren met lichte outfits wat natuurlijk helemaal past bij de eerste voorjaarszon. Ook deze variant is weer unisex en dus door zowel mannen als vrouwen te dragen.

Jullie gaan mijn nieuwe boots nog heeeeel vaak voorbij zien komen want mijn nieuwe schoenen gaan voorlopig niet meer uit (oké, ik zal ze in bed even uitdoen..).

Onder welke outfit zouden jullie de Blundstone boots dragen? En welk model is jullie favoriet? Ik ben benieuwd!


Dit blog is gemaakt in samenwerking met Blundstone. 

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!