Mommy You Rock #4 met Rachel

Yay, een nieuwe rubriek namelijk ‘Mommy you rock!’ met hierin een moeder aan het woord. In deze rubriek delen ze een stukje over hun moederschap aan de hand van een aantal vragen. Vandaag mag Rachel van de Instagrampagina @rachelx_ als vierde.

Vertel .. Wie ben je? En wie mag jou mama noemen? 
Mijn naam is Rachel. Ik ben 32 jaar en werk als leerkracht in het basisonderwijs. Ik ben al 5,5 jaar samen met Isaäc waarvan 3 jaar gelukkig getrouwd. Wij wonen in Almere met onze zoon Jaxx van 3 jaar en dochter Charlie van 1 jaar. 

Hoe zou jij jezelf als moeder beschrijven? 
Ik denk dat ik een betrokken, enthousiaste, zorgzame maar ook strenge moeder ben. Er mag veel maar er zijn ook duidelijke regels en nee is nee. 

Wat vind jij het leukste aan het moederschap?
Het allerleukste vind ik de persoonlijkheden die het aan het worden zijn. De dingen die terug zie van mijzelf of mijn man. Hoe verschillend de kinderen zijn en toch de gelijkenissen. Moeder zijn is elke dag weer een uitdaging. Het slaapgebrek, altijd alert zijn, geduldig blijven op dagen dat je niet meer kan. Je geeft als moeder enorm veel, en het mooiste is toch wel heel cliché ; je krijgt er zo enorm veel voor terug. 

Mijn hart smelt als ik …
Als ik mijn kinderen mama hoor zeggen. Als ik Jaxx ‘alsjeblieft’ en ‘dank je wel’ hoor zeggen. Charlie is altijd vrolijk. Of ik haar nou wakker maak of ze zelf wakker geworden is. Haar gezicht als ik de kamer binnen kom doet elke keer mijn hart smelten. 

Favoriete bezigheid van je kindje(s)?
Beide kinderen zijn gek op muziek en dansen. Jaxx voetbalt ook graag. 

De beste aankoop voor je kindje(s)
De beste aankoop is het keukentje. Jaxx speelt er na 2 jaar nog vaak mee en Charlie vindt het ook super! 

Waar shop jij de leukste stuff voor je kindje(s)
Ik vind speelgoed bij veel webshops maar ook gewoon in de winkel. Ik vind Mevrouw Aardbei altijd leuk. Voor kleding ben ik dol op de Hema en Feetje!

Lieve Rachel, dankjewel voor het delen van jouw verhaal over moederschap and remember … MOMMY YOU ROCK!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!