Mommy You Rock #2 met Pleun

Yay, een nieuwe rubriek namelijk ‘Mommy you rock!’ met hierin een moeder aan het woord. In deze rubriek delen ze een stukje over hun moederschap aan de hand van een aantal vragen. Vandaag mag Pleun van de Instagrampagina pleunvdbroek als tweede de shine pakken.

Vertel .. Wie ben je? En wie mag jou mama noemen?
Hi, ik ben Pleun, 27 jaar oud en moeder van 2 jongens. Ot is 4 jaar, Gus ’n half jaar alweer en ben 4 jaar getrouwd met Bram de papa van de jongens. Wij wonen in Handel een klein dorpje in Noord-Brabant. 

Hoe zou jij jezelf als moeder beschrijven? 
Hoe ik mezelf omschrijf.. Een makkelijke moeder die ze vrij laat tot een duidelijke grens. Maar ook een moeder die alles graag zelf in handen heeft en als ik het over moet dragen alles nog even extra uitleg of vertel!

Wat vind jij het leukste aan het moederschap?
Eerlijk? Ik vind alles helemaal geweldig. Zelfs ’s nachts als ik er weer voor de 8ste keer uit moet doe ik dat met alle liefde. Natuurlijk heb ik ook mijn momenten en wil ik ze achter het behang plakken maar man, man, man wat vind ik moeder zijn leuk! De beste titel die je kan krijgen! 

Mijn hart smelt als ik …
Als Ot spontaan mijn hand pakt of onder de voetbaltraining opeens naar me toe komt gerend om een knuffel te geven, echt goud! Bij Gus als ik na een lange dag werken weer thuis kom en hij helemaal hysterisch wordt als hij mij weer ziet.

Favoriete bezigheid van je kindje(s)?
Ot doet niets liever als met cijfers en letters bezig zijn. Samen lezen, schrijven tellen. Hij telt al vlot tot 100 en kan al een hele poos het alfabet van voor naar achter en van achter naar voor. Probeer het maar eens! Haha! Gus is nu op het punt dat hij de hele woonkamer door rolt als hij op de speelmat ligt. 

De beste aankoop voor je kindje(s)
Absoluut de bakfiets + babyschaal! Bij Ot had is een moederfiets maar dan kun je pas laat op stap met de fiets in verband met het goed kunnen zitten. Nu met de bakfiets kunnen ze al mee van af 3 maanden! Zo fijn! De mannen erin, tassen erbij en samen op avontuur! 

Waar shop jij de leukste stuff voor je kindje(s)
Qua kleding is de Zara echt favoriet voor beide jongens. Vinted is ook helemaal top. Zo kan ik dus ook uren speuren maar de leukste kleding voor de jongens daar. Het speelgoed koop ik echt overal en nergens. Net waar ik tegen aan loop van duur tot goedkoop. 

Mijn tip voor andere Mommy’s:
Wat ik fijn vond om te horen toen ik net moeder was was dat dus blijkbaar andere moeders ook maar wat doen! Klinkt gek maar het hielp mij rustig te blijven op momenten als ik het niet meer wist! Dus bij deze! 🧡

Lieve Pleun, dankjewel voor het delen van jouw verhaal over moederschap and remember … MOMMY YOU ROCK!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!