Mommy You Rock #12 met Sanneke

Yay, ‘Mommy you rock!’! Een rubriek met hierin een moeder aan het woord. Ze delen een stukje over hun moederschap aan de hand van een aantal vragen. Vandaag deelt Sanneke van de Instagrampagina cococadeaunl haar verhaal.

Vertel .. Wie ben je? En wie mag jou mama noemen? 

Ik ben Sanneke, 38 jaar en woon met vriend in Haarlem. Begin dit jaar ben ik bevallen van ons zoontje, Oscar.

Hoe zou jij jezelf als moeder beschrijven? 

Ondernemend, ik vind het leuk om veel met de kleine te doen. Ook al is hij nog jong, ik ga graag met hem naar het strand, zee aquarium, kinderboerderij… ik geloof erin dat hij nu al leert van alles dat hij meekrijgt. Verder lachen we veel, ik haal grapjes uit of trek gekke bekken. Vind hij geweldig. En als laatste; wellicht een beetje cliche, maar lief en zorgzaam. Oscar stond al bij 7,5 maand en liep bij 8 maanden met hulp van een tafel of loopkar. Hij wil dus graag op avontuur en we laten hem daarin vrij. Maar daardoor valt hij vaker. Dan ben ik er direct bij om hem te troosten.

Wat vind jij het leukste aan het moederschap?

Dat ik Oscar de wereld kan laten zien. Hem kan laten leren. Geweldig om te zien hoe hij daarvan geniet.  

Mijn hart smelt als ik …

.. hem zie lachen, hij me een kusje probeert te geven, hij met papa speelt, hij naar me toe kruipt als ik hem ophaal bij de opvang… en als ik aan hem denk als ik niet bij hem ben 🙂

Favoriete bezigheid van je kindje?

Lopen met zijn loopkar, met andere kindjes spelen, dieren bekijken en spelen met duplo en zijn autootjes.

De beste aankoop voor je kindje?

Dat was geen aankoop maar dat hebben we gekregen. De loopkar. Oh en nog iets dat we gekregen hebben, het drijfmaatje. Een band voor om zijn nek, zodat hij al vroeg zelfstandig in bad kon ‘zwemmen’. Geweldig vond hij dat!

Waar shop jij de leukste stuff voor je kindje?

Kleding bij Arket, Zara en in lokale kinderwinkeltjes. Net als speelgoed. Maar we hebben ook veel gekregen. We hebben veel vrienden met oudere kindjes, dus waren blij dat ze een deel van het opgespaarde speelgoed bij ons konden droppen 😉 

Mijn tip voor andere Mommy’s:

Absoluut het drijfmaatje, voor kindjes tussen 0 en 12 maanden. Ook echt een leuk cadeau! Oh en neem vooral een kijkje bij mijn webshop Coco Cadeau, daar vind je o.a. originele kraamcadeautjes. Die ik persoonlijk inpak en waar je eventueel een kaart met boodschap kan toevoegen.

Lieve Sanneke, dankjewel voor het delen van jouw verhaal over moederschap and remember … MOMMY YOU ROCK!

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!