Mommy You Rock #11 met Sandra

Yay, ‘Mommy you rock!’! Een rubriek met hierin een moeder aan het woord. Ze delen een stukje over hun moederschap aan de hand van een aantal vragen. Vandaag deelt Sandra van de Instagrampagina @sandraa_bies haar verhaal.

Vertel .. Wie ben je? En wie mag jou mama noemen? 
Mijn naam is Sandra en ik ben 32 lentes jong. Daar waar ik voorheen in de zorg werkzaam was, heb ik sinds kort de switch gemaakt naar de wereld van Marketing en Communicatie. Daarnaast heb ik ook een eigen bedrijf in de Lifestyle Fotografie, waarbij ik de echte spontane momenten vang zonder poseren. 

Al bijna 3 jaar ben ik gelukkig getrouwd met mijn lieve man Sven, waarmee ik dit jaar al 10 jaar samen ben. We wonen in het mooie Heel (Limburg) samen met onze hond en twee kindjes; zoon Mika van 2 jaar oud en dochter Liv van 11 weken oud. 

Hoe zou jij jezelf als moeder beschrijven? 
Dat vind ik een moeilijke vraag. Moeder worden is niet alleen het mooiste wat me is overkomen maar ook het pittigste. Geen dag is hetzelfde en het is regelmatig zoeken naar een fijne weg die werkt voor allemaal. 

Geduld hierin is een van mijn grote valkuilen. Ja, ook na 2 jaar nog haha. Maar ik heb een hele lieve man die mij hierin heel fijn helpt/ondersteunt. Dankzij hem ben ik al een heel stuk geduldiger. 

Wat ik wel echt ben is heel zorgzaam. Ik doe alles voor mijn kroost. 

Wat vind jij het leukste aan het moederschap?
Het allerleukst en vooral allermooist vind ik de onvoorwaardelijke liefde die je voelt maar ook terug krijgt.

Elke fase heeft zo zijn leuke dingen en elke fase leer je weer bij. Net als je kind hard groeit, groei jij ook mee. De ontwikkelingen die je samen doormaakt en hoe je samen blijft groeien, dat vind ik het allerleukste en mooiste aan het moederschap. 

Daarnaast geniet ik er onwijs van als ik onze zoon hoor lachen en zie genieten. Ook het knuffelen met onze kleine meid vind ik heerlijk. 

Mijn hart smelt als ik …
Momenteel loopt mijn hart over van de smeltmomentjes ben ik bang. Ik smelt als Mika met een grote glimlach naar mij toe komt gerend om mij een knuffel of een kus te geven. Maar ook wanneer hij om mijn handje vraagt. Inmiddels weet hij zelfs te zeggen: “mama lief”, nou dan kan mijn geluk niet op! 

Waar ik ook van smelt is wanneer ik mijn man bezig zie met onze kindjes. De glimlach die er dan bij iedereen op het gezicht tevoorschijn komt is gewoon onbetaalbaar. En onze dochter laat mijn hart ook regelmatig smelten, zeker wanneer zij mij aankijkt tijdens het knuffelen. Of zoals laatst haar allereerste glimlach aan mij laat zien. 

En daar kan ik ook nog aan toevoegen dat ik er echt van geniet om Mika als grote broer te zien. Hoe lief hij is voor zijn zusje en haar steeds vaker wil knuffelen. 

Favoriete bezigheid van je kindjes?
Onze dochter is pas 11 weken oud, dus haar favoriete bezigheid is momenteel nog echt het knuffelen met ons (en wij met haar!). 

Mika die crosst het liefst rond op zijn fietsje of step en springt veel op zijn trampoline. Ook kan hij geen genoeg krijgen van zijn zwembadje en keukentje, waar hij meerdere maaltijden voor ons kookt haha. 

De beste aankoop voor je kindjes?
Voor Mika is dat absoluut zijn fiets van Veloretti. Hij vindt het helemaal geweldig om rond te crossen. Ook de draagvlak van Ergobaby is bij beide kindjes echt favoriet! En we hebben voor beide kindjes een hartslagknuffel van Flow Amsterdam en ook die is echt fantastisch. 

Waar shop jij de leukste stuff voor je kindjes?
Kleding komt het grootste deel van de Hema, puur omdat dit gewoon top kwaliteit is en heel fijn spul. Ook shop ik wel eens bij kleinere ondernemers zoals HipBips, Boefjes&Bijtjes en Babystyling. Verder kijk ik vooral wat er op mijn pad komt van leuke aanbiedingen. 

Mijn tip voor andere Mommy’s:
Blijf jezelf, volg je hart én je gevoel en dan komt alles helemaal goed. 

Lieve Sandra, dankjewel voor het delen van jouw verhaal over moederschap and remember … MOMMY YOU ROCK!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!