Mijn week in foto’s #7

Iedere zondag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Foto’s van een gerecht dat ik at, foto’s van iets tofs dat ik zag of een foto van mezelf. Allemaal minder gestyled.. gewoon zoals ik ben. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder.


Maandag 13-07-2020

Ochtenddienst en dat betekend dat om 5:15 uur mijn wekkertje ging. Als ik eenmaal aan de gang ben vind ik het helemaal oké maar die opstart op maandagochtend blijft toch een dingetje. Een fijne dienst gedraaid, veel zaken op kunnen pakken en in de avond met René & Ollie lekker een rondje gelopen.

Dinsdag 14-07-2020

Op dinsdag was mama gezellig in Zwolle en hebben we samen een hele leuke dag gehad. Eerst naar de kringloop in Wijhe en daarna door naar Kringloop Zwolle aan de Veerallee. Heerlijk geluncht hier in restaurant Deksels en leuke dingetjes gekocht. Heerlijk zo’n moeder-dochterdag!

Woensdag 15-07-2020

Op woensdag ging ik naar Brabant voor een leuke brainstormsessie bij van Donzel. Ook Manon van @manonsteeghs was hierbij aanwezig. Ik vind het zo leuk om ideeën met elkaar uit te wisselen en zo tot toffe samenwerkingen te komen.

Na de brainstormsessie deden Manon en ik nog een rondje door de winkel en vervolgens ging ik naar huis met een nieuwe lamp voor boven de eettafel. Zo verliefd!

In de avond stond er een lekker Zumba-lesje op de planning en heb ik mezelf even in het zweet gewerkt.

Donderdag 16-07-2020

Jup, de wekker ging weer om 5:15 uur om te gaan werken. Een mega rustige dienst gehad (ook wel eens een keer lekker). In de avond hebben René en ik heerlijk een serietje zitten kijken. We zijn bijna in de seizoensfinale van ‘Snowpiercer’. Zo spannend!

Vrijdag 17-08-2020

Op vrijdag stond mijn werkdag voor Favoriete Plekje op de planning en moest ik vooral foto’s maken, foto’s maken en nog eens foto’s maken .. en oja mijn mail bijwerken!

In de avond kwam mijn schoonmoeder eventjes een drankje drinken en kletsten we gezellig bij. René en ik waren beiden zo moe dat we op tijd in bed lagen, heerlijk!

Zaterdag 18-07-2020

Ik hoopte echt uit te slapen tot een uur of 11 maar was al wakker om 8 uur. Haha geen probleem want had er toch ruim 9 uur slaap opzitten. Heerlijk! In de ochtend mijn nieuwe speeltje (Window Vac) uitgebreid getest. Zo leuk!

Om 15:00 uur moest ik beginnen op mijn werk en had ik een redelijk rustige dienst waarna ik om 23:30 uur weer fijn naar huis reed.

Zondag 19-07-2020

Vandaag begon rustig. Ik was alweer vroeg wakker (rond 7:00 uur) en heb heerlijk rustig aan gedaan. Koffie gedronken in bed, fimpjes gekeken en op mijn gemak mezelf klaar gemaakt voor de dag. Sinds 15:00 uur ben ik aan het werk en mag nog even door tot 23:30 uur. Daarna heerlijk één dag vrij!

Dit was mijn week in foto’s. Hoe was jullie week? Tot volgende week zondag!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!