Mijn week in foto’s #2

Iedere zondag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Foto’s van een gerecht dat ik at, foto’s van iets tofs dat ik zag of een foto van mezelf. Allemaal minder gestyled.. gewoon zoals ik ben. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder.


Maandag 01-06-2020

Tweede Pinksterdag en er stond een ochtenddienst op de planning. Vroeg opstaan om om 7.00 uur te beginnen. Na mijn werk zijn René en ik samen even Tuinland ingegaan om een cadeautje te kopen en wat vrolijke planten voor in onze tuin. In de avond hebben we in de tuin gewerkt en hem weer helemaal netjes gemaakt. Daarna de dag afgesloten met een Liefmansje! Genieten!


Dinsdag 02-06-2020

Op dinsdag was mijn schoonmoeder jarig en mocht ze 60 kaarsjes uitblazen. Een klein en gezellig feestje gehad in de tuin voordat ik moest gaan werken. Een fijne dienst gedraaid en vervolgens lekker met raam open (om 23:30 uur) naar huis gereden. Heerlijk deze ‘warme’ avonden.


Woensdag 03-06-2020

Op woensdag deed ik alleen maar leuke dingen! Ik ga in de maand Juni een samenwerking aan met Liefmans en mag hiervoor 5 leuke hotspots bezoeken en deze fotograferen (en de Liefmansjes proeven natuurlijk). Op woensdag stond de eerste op de planning en bezocht ik samen met mama, die een dag in Zwolle was, het Stadsstrand. Heel erg genoten van de zon, bijkletsen met mama en het leven!


Donderdag 04-06-2020

Donderdag was een MEGA lange werkdag. Ik begon om 7:00 uur op mijn werk, sloot na mijn werk meteen aan in een sollicitatiecommissie en voerde drie sollicitatiegesprekken, daarna heel snel naar huis om een hapje te eten om vervolgens achter mijn computer te duiken om voor Favoriete Plekje aan de slag te gaan. Om 23:15 uur sloot ik de computer af omdat mijn ogen bijna dichtvielen …


Vrijdag 05-06-2020

Regen, regen en nog eens regen … voor mijn gevoel is het op vrijdag geen seconde droog geweest. Bah wat een weer! Er stond vandaag een werkdag voor Favoriete Plekje op de planning en wilde graag foto’s maken. Door het donkere weer kon dit helaas niet en heb ik vooral ’to-do’s’ weggewerkt op de computer. Lekker productieve dag wel!


Zaterdag 06-06-2020

Zaterdag was fijn! René en ik deden samen boodschappen, haalde verse bloemen in huis, ik maakte Oreo Fudge, we kroelden lekker met Ollie en kon eindelijk de foto’s maken voor Favoriete Plekje. In de avond maakten we zelf pokebowl en deze variant was zeeeeeker voor herhaling vatbaar. Een mega chille en fijne zaterdag samen.


Zondag 07-06-2020

Gelukkig was ik dit weekend vrij en kon ik zondag ook nog heerlijk genieten met René en Ollie. We deden in de ochtend redelijk rustig aan en in de middag zijn we gezellig een hapje wezen eten bij de moeder van René. Gezellig gekletst, spelletjes gespeeld en lekker gegeten. Een fijne en gezellige zondag dus.

Dit was mijn week in foto’s. Hoe was jullie week? Tot volgende week zondag!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!