Mijn week in foto’s #1

Iedere zondag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Foto’s van een gerecht dat ik at, foto’s van iets tofs dat ik zag of een foto van mezelf. Allemaal minder gestyled.. gewoon zoals ik ben. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder.


Maandag 25-05-2020

Op maandag had ik lekker vrij van mijn werk en stond er een Instagramdag op de planning. Ik moest wat mails beantwoorden, foto’s maken en deed een rondje kringloop bij mijn favoriete kringloop in Zwolle-Zuid. Ook had ik een belafspraak over een super leuke campagne waarmee ik binnenkort ga starten; zo excited! Ik lunchte met een left-over groentesoep van zondag en keek ondertussen een van mijn favoriete YouTubers Bonnie van Boncolor.


Dinsdag 26-05-2020

Op dinsdag draaide ik een vroege dienst en dat betekende dat ik al om 6.15 uur in de auto richting mijn werk zat en om 7.00 uur moest beginnen. Ik moest altijd even wennen aan deze vroege ochtenden, pfoeee. Eenmaal aan het werk gaat het dan altijd wel weer en had dan ook een super productieve werkdag. Fijn! In de avond maakte ik een nieuw recept uit het Lekker & Simpel kookboek; een hartige taart met spinazie en feta. Zeker een aanrader!


Woensdag 27-05-2020

Omdat ik maar 24 uur in de week op de crisisopvang werk en de rest van mijn week vul met Instagram en bloggen had ik vandaag alweer een Instagramdag. Ik heb een mega leuke winactie online gezet, mails beantwoord en wat offertes verzonden. In de middag bezocht ik twee nieuwe kringlopen om deze te ontdekken en te fotograferen voor op mijn blog. De eerste kringloop die ik bezocht staat al online. Ik kwam natuurlijk weer met allerlei leuke dingen thuis en deed in de avond een leuke DIY voor het pimpen van een tandenbostelbeker. Super simpel maar met een leuk resultaat.


Donderdag 28-05-2020

Ook vandaag stond er een Instagramdag op de planning. Ik begon de dag met een online persevent van het Rvg’s BlogPanel waar ik deel van uitmaak. Normaal gesproken zijn deze events altijd op een locatie maar vanwege de Corona-maatregelen hebben ze het deze keer online gedaan. Super tof om te merken dat mensen met zulke vernieuwende ideeën komen. Ook kreeg ik vandaag een mega leuk pakketje binnen van Vichy.


Vrijdag 29-05-2020

Juppp.. het halfjaarlijkse tandartsbezoekje stond weer op de planning. Gelukkig zijn zowel René als ik weer helemaal goedgekeurd door de beste man en hoeven we pas weer over een half jaar terug. In de namiddag/avond stond er een gezellige afspraak met collega’s op de planning. We aten een hapje in de tuin van een collega en speelde spelletjes. Ik speelde voor de eerste keer Ticket to Ride en won! Yay! Wat een mega leuk spelletje!


Zaterdag 30-05-2020

Op zaterdag had ik een late dienst en dat betekende dat ik om 15.00 uur moest beginnen en om 23.30 uur weer klaar was. Een hele rustige dienst (mega fijn!). Ik de ochtend zette een leuk artikel online over HappySoaps en genoot heerlijk van de zon in onze tuin. Genietmomentjes!


Zondag 31-05-2020

Eerste Pinksterdag en ik heb één dag weekend! Vandaag echt heerlijk genoten van de zon. We deden onwijs rustig aan (lees: chillen to the max). Ik besefte me dat alle winkels vandaag dicht zouden zijn dus ik maakte met restjes mijn lunch klaar. Al met al een heerlijke zonnige zondag!

Dit was mijn week in foto’s. Hoe was jullie week? Tot volgende week zondag!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!