Mijn favoriete kringlopen in en rondom Zwolle 2.0!

Zoals jullie vast weten ben ik echt dol op kringlopen. Ik vind het heerlijk om rond te snuffelen en echt de tijd te nemen om op zoek te gaan naar de allerleukste kringloopgelukjes. Op Instagram krijg ik vaak de vraag ‘naar welke kringloop ga jij altijd?’ of wanneer ik iets laat zien dat ik bij de kringloop heb gekocht ‘OMG, naar deze kringloop wil ik ook!’. In 2019 heb ik hiervan een overzicht gemaakt maar vandaag een versie 2.0!

Kringloop Zwolle-Zuid
Nieuwe Deventerweg 6, Zwolle
Kringloop Zwolle Veerallee
Nieuwe Veerallee 12, Zwolle
Dorcas Genemuiden
Schering 25, Genemuiden
Dorcas Hattem
Zuiderzeestraatweg 21b, Hattem
Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Zuid
George Stephensonstraat 7, Zwolle
Kringloop voor Red een Kind Berkum
Campherbeeklaan 2, Zwolle
Kringloop het Goed, Wijhe
Handelsweg 23, Wijhe
De Schatkamer, Zwolle
Nieuwe Veerallee 12, Zwolle

Deze acht kringlopen zijn echt mijn favorietjes op dit moment! Er zijn nog meer kringlopen in Zwolle maar die vallen niet in mijn favorieten-lijstje. Te rommelig, geen leuke spullen of te duur. Hieronder zal ik ze wel even voor je opsommen:
• Kringloop Hebbus, Marsweg 35 in Zwolle
• Kringloop Hubbus, Meppelerstraatweg 15 in Zwolle
• Harry’s Kringloophal, Deventerstraatweg 8 in Zwolle
• Harry’s Kringloophal, Rieteweg 13 in Zwolle
• Terre des Hommes, Thomas à Kempistraat 47 in Zwolle

Heb jij wel eens een kringloop in Zwolle bezocht? Zo ja, wat is jouw favoriet? Ik ben benieuwd!


Design en lifestyleDesign en lifestyle

2 Comments Voeg uw reactie toe

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!