Mijn eerste echte Moederdag als mama van Jip; zo bijzonder!

Jip maakte niet zo’n beste nacht en daarom hebben we hem ‘s nachts bij ons genomen. Dat betekende dat we in de ochtend met z’n drieën in ons grote bed wakker werden. Het is Moederdag! Mijn eerste echte Moederdag als mama van Jip!

We hebben eerst heerlijk geknuffeld met z’n drietjes, Jip heeft lekker gedronken en daarna kreeg ik koffie op bed van René. Hij weet dat ik niet zo houd van ontbijt op bed omdat ik echt overal knoei, haha!

Tijd voor cadeautjes! Allereerst mocht Jip natuurlijk zijn cadeautje geven. Ik kreeg een hele natte baby-kus en genoot echt intens van zijn armpjes om mij heen.

Ik kreeg van Jip een mooie linnen tas met daarop een kunstwerk en de tekst “Mama, jij bent fan-tas-tisch!” Hoe lief is dat! Ik zat natuurlijk te glunderen van trots ..

Toen toverde René een kaartje tevoorschijn met een heeeeeele lieve tekst, geschreven vanuit Jip. Bij de eerste zin “Lieve mama, ik vind je de allerliefste van de heeele wereld” moest ik al huilen. Jip keek me even heel bedenkelijk aan en toverde toen een grote lach op z’n gezicht of hij wilde zeggen “is helemaal niet nodig om te huilen mam!”

Ook kreeg ik nog kweekzakjes om zelf aardbeien te kweken. Helemaal leuk om straks, als de aardbeien rijp zijn, ze samen met Jip te plukken en op te eten natuurlijk!

Na alle cadeautjes was het voor Jip even tijd om naar bed te gaan en hebben René en ik samen heerlijk ontbeten en onszelf klaargemaakt. We zijn in de ochtend naar m’n schoonmoeder gegaan met ‘n cadeautje en in de middag zijn we bij mijn ouders op bezoek geweest in Brabant.

Ik heb heel erg genoten van de dag! Ik vond het wel heel gek dat de dag opeens “om mij draaide”. Graag nog heeeeeeeeeel veel van deze fijne Moederdagen! Love it!

Hebben jullie een fijne Moederdag gehad?


WonenWonen

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!