Lentekriebels in huis!

Nu we met z’n alle in Corona-quarantaine zitten en dus heeeeel veel thuis zijn, mag je jezelf best verwennen door je huis helemaal voorjaarsproof te maken. Bij mij kriebelt het in ieder geval heel erg om lekker aan de slag te gaan en nieuwe spullen toe te voegen aan mijn interieur. Op de website van Woongelofelijk Van Donzel ben ik heerlijk rond gaan neuzen om te kijken wat er allemaal nieuw is toegevoegd aan hun assortiment.

Ben je benieuwd welke items ik graag zou willen toevoegen in mijn huis en wat we dit voorjaar heel veel in de winkels gaan zien? Lees dan snel verder!


Haal groen in huis

Het voorjaar is natuurlijk HET seizoen van de bloemen en de planten. Alles komt weer in bloei en de wereld om ons heel kleur letterlijk wat vrolijker door al die fijne kleuren. Ik ben zelf erg fan van ‘echte’ planten en bloemen maar ook van mooie ‘nepperds’ kan ik heel erg blij worden.

Met deze ‘nepperds’ heb je altijd gegarandeerd groen in huis en een plant die er altijd goed uit ziet. Vooral de Monstera zou ik zelf heel graag willen toevoegen aan mijn interieur. Klik hier voor de Strelitzia, de Hoya spray en de Monstera,


Timo Toekan

Ook blijf je dit seizoen veel dieren terugzien. Ik vind deze trend echt heel leuk en ik merk dat ik al heel veel dieren bij elkaar verzameld heb. Ik zou zo een dierentuin kunnen beginnen, haha! Zo hebben we onder andere Gerrit en Grietje Giraf, Kevin Kever en Pieter Pinguin. Op de website van Van Donzel kwam ik deze leuke Toekan tegen en moest hem met jullie delen.


In your face!

Een trend die dit jaar ook niet te missen zijn de gezichten. Op heeeeel veel items in de winkels zie je gezichtjes terugkomen en ik vind het heerlijk. Van kussentjes tot plantenpotjes en van badmatten tot schilderijen. Ik heb een paar leuke voor jullie op ’n rijtje gezet.

Ik ben vooral van van het kussen maar ook het bloempotje met de gouden lippen vind ik geweldig! Het schilderij heb ik al een tijdje op het oog en wellicht voeg ik deze nu eindelijk ook eens toe aan mijn interieur.


Relaxing!

Omdat veel van ons nu veelal alles thuis doen (lees: werken, de kinderen onderwijs geven, 24 uur per dag op elkaars lip zitten, weekend vieren en ga zo maar door) is het belangrijk om ook even een momentje te kunnen relaxen en lui op de bank de ploffen en je gedachten even uit te zetten.

Ik zou heel graag een andere bank willen toevoegen aan mijn interieur. Echter wonen we nu nog in een huurhuis en willen we dit jaar of volgend jaar toch wel graag iets gaan kopen. Om nu een nieuwe bank te kopen die geschikt is voor deze ruimte vind ik zonde want wellicht hebben we in een ander huis een hele andere opstelling waardoor de bank niet goed tot zijn recht komt. Ik zou het wel onwijs tof vinden om een strakke bank in huis te hebben zoals hieronder op de foto.


Smak! Kus(sen!)

En op een mooie bank horen natuurlijk mooie kussens. Ik ben zelf echt helemaal fan van mooie kussens en ik vind echt dat je hiermee een bepaalde sfeer in je huiskamer (of een andere ruimte in huis) kunt creëren.
Zoals jullie weten ben ik zelf dol op de kleur terracotta / oranje en dit ook goed terug te zien op mijn Instagram en als ik dan ook nog eens een kussen zie in deze kleur dan snap je dat ik verkocht ben…

Is jullie interieur al voorjaarsproof? En wat zouden jullie nog willen veranderen in je interieur? Ik ben benieuwd!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!