Last-minute Valentijncadeautjes

Valentijnsdag; de een zwijmelt weg bij het idee en de ander vindt het commerciële onzin. Ik vind het stiekem wel erg leuk om samen lekker een hapje te eten en samen met René de liefde te vieren. Dat zou natuurlijk op iedere dag kunnen maar het is een goed excuus om wat EXTRA aandacht aan elkaar te besteden (en lekker uit eten te gaan, haha).

Dit jaar vieren we Valentijnsdag in de auto op weg naar Oostenrijk. Ik mag dus de gehele Valentijnsdag met mijn schoonouders en met René in de auto zitten; als dat geen romantiek is, haha!

We doen eigenlijk geen cadeautjes maar ik heb toch nog wel een kleinigheid gehaald voor René. Ik liep al een tijdje met dit cadeautje in mijn gedachten maar door de drukke dagen die ik heb gehad besefte ik me vandaag dat het aanstaande vrijdag al Valentijnsdag is en dat ik nu HEEL SNEL moest gaan handelen.

Mocht je door het lezen van deze tekst nu ook beseffen dat het aanstaande vrijdag al Valentijnsdag is en je nog niets heb gekocht; ik deel vandaag een paar tips met je!


Geef een interessant boek cadeau

Ondanks dat het misschien klinkt als een suf cadeautje kan je volgens mij iedereen blij maken met een leuk en/of interessant boek. Voor de kattenliefhebbers; een tijdje geleden las René het boek ‘Doe en denk als een kat‘ en deze viel onwijs goed in de smaak. Hieronder zal ik nog een paar boeken opsommen waar René erg blij van werd:
Fokking druk – Thijs Launspach
The Subtle Art of Not Giving a F*ck – Mark Manson 
De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt – Haemin Sunim
Steeds leuker – Jelle Hermus
Kunnen muggen dronken worden? – Juliette Vasterman


Verwen hem met een heerlijk geurtje

Een geurtje is en blijft een favoriet cadeautje voor mij. Hoewel dit wat afgezaagd klinkt vind ik het juist heel leuk om René te verwennen met een lekker geurtje (en daarnaast heb je er zelf ook nog eens plezier van, haha). Mijn favoriete geurtje voor René is Hugo Boss – Bottled. Hoewel deze geur al een miljoen jaar oud is blijft dit echt mijn favoriet. Ook de Boss Bottled Night is ook echt een aanrader.


Maak samen herinneringen

Wat is er nu leuker dan samen herinneringen maken? Dit vind ik zelf een van de ALLERLEUKSTE dingen! Ik zag het Bucketlist boek voor koppels voorbij komen met hierin 250 dingen die jij en je geliefde samen gedaan ‘moeten’ hebben. Hoe leuk is dit! Ik heb hem zelf niet maar ga deze zeker in mijn achterhoofd houden.


Sokken!

Je kan niet genoeg sokken hebben en de laatste tijd is René ook helemaal fan van leuke sokken aan zijn voeten. Hij heeft sokken met brillen, astronauten, stipjes, raketten, auto’s en ga zo maar door. Ik weet zeker dat je met sokken dus ook een hele goede move maakt!


Money, money, money

René heeft er al eentje maar ik vind het ook een leuk cadeautje om een mooie ledere pasjeshouder / portemonnee als Valentijnscadeautje te geven. Mannen houden van praktische cadeautje en hiermee kan hij elke keer wanneer hij moet betalen aan je denken, haha! Deze variant vind ik ook heel erg mooi!


Mannen met baarden! (zwijmel …)

En mijn laatste cadeautip is iets voor zijn baard en/of snor. L’Oréal Paris heeft een speciale lijn voor mannen met baarden; de BarberClub. Ik zag bijvoorbeeld een Beard + Face + Hair Wash voorbij komen en een Short Beard & Face Moisturiser. Ook heel erg fijn aan deze lijn is dat het redelijk mooie verpakkingen zijn en ze geen doorn in je oog zijn in de badkamer.

Hopelijk kunnen jullie wat inspiratie op doen en je vriend verrassen op Valentijnsdag! Geniet ervan!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!