Kerstshoppen bij TK Maxx in Apeldoorn

Al vanaf kinds af aan ben ik een echte koopjesjager en een schatzoeker. Ik weet nog dat ik als kind voor mijn zakgeld altijd zo veel probeerde te kopen. Ik vertelde daarna dan ook vol trots aan m’n moeder dat ik voor €2,- 10 dingen had kunnen kopen.

Nu als jonge vrouw kan ik mezelf nog steeds uuuuuren vermaken in de kringloop, vintage winkels en tussen de rekken vol met sale. Ik kan serieus een euforisch gevoel krijgen wanneer ik een pareltje vind en deze mag meenemen voor een mooie prijs. Mijn smaak en kijk op de wereld zijn wel iets veranderd. Ik wil het liefst nog steeds zo veel mogelijk kopen voor hetzelfde bedrag maar kijk nu wel naar wat ik koop en of ik echt blij word van het product.

Een ding is zeker: als je net als ik een echte koopjesjager en een schatzoeker bent, dan kan ik met zekerheid zeggen dat warenhuis TK Maxx een waar walhalla voor je is. Je kunt hier terecht voor designer kleding, veel topmerken en heel veel unieke pareltjes. Nu komt het allerleukste en dat alles voor een klein prijsje. Zo zegt TK Maxx altijd tot 60% goedkoper te zijn dan de adviesprijs en dus kan je binnen je budget meer dan verwacht shoppen voor een kleiner bedrag dan je verwacht. Iets wat mij natuurlijk heel erg blij maakt, haha!

Ze hebben heel veel kleding voor dames, heren en kinderen. Ook hebben ze mooie beautyproducten, schoenen, sieraden, tassen en woonaccessoires.
Wanneer ik een cadeautje voor iemand wil scoren is TK Maxx een van mijn favoriete winkels omdat je hier zoveel keus hebt en altijd een perfect cadeautje vindt.

Wat een variatie hé? Vaak wanneer ik iets deel op mijn Instagram over TK Maxx krijg ik reacties van volgers dat ze niet zo goed weten waar ze moeten beginnen omdat het aanbod zo groot is. Ik vind het juist heerlijk om zoveel verschillende items in één winkel samen te zien.

Een tip die TK Maxx geeft en die ik ook echt mee zou willen geven, is om met een open mind naar binnen te stappen en te beginnen bij een overzichtelijke afdeling, zoals home. Alle TK Maxx winkels, je hebt er nu 12 in Nederland, worden meerdere keren per week aangevuld met nieuwe items en dit geeft jou natuurlijk de perfecte kans om nog een heel leuk kerstjurkje of een toffe outfit voor oud op nieuw te scoren.

Een tweede tip is, ga geregeld even langs om te kijken wat nieuw is. TK Maxx heeft een wisselend assortiment en zo kan het best zijn dan ze van een trui ook echt maar één stuk hebben. Weg is dus ook écht weg!

Afgelopen maandag scoorde ik weer allerlei leuke dingen. Ik ben langs geweest bij de TK Maxx in Apeldoorn. Wie mij kent weet dat ik de kerstdagen echt heerlijk vind maar dat ik de voorpret en het versieren van het huis stiekem NOG leuker vind. Ik moest dus ook even op de kerstafdeling kijken van TK Maxx. Ik kocht twee prachtige kerstballen en een leuke kersthanger in de vorm van een Volkswagenbusje.

Ook vond ik een geweldig rendier van ‘zwerfhoutjes’ die inmiddels een heel leuk plekje heeft gekregen onder de kerstboom. Ollie, onze kat, en het rendier hebben inmiddels ook al kennis met elkaar gemaakt en Ollie vindt hem reuze interessant, haha.

Al enige tijd was ik op zoek naar een mooi goudkleurig bestek. Helaas had ik nog niet het perfecte bestek kunnen vinden. Het was of te duur, te glinsterend, geen mooie kleur goud en ga zo maar door. Nu liep ik onverwachts bij TK Maxx tegen het perfecte goudkleurige bestek aan. Mat van kleur, niet te duur en echt precies zoals ik het in mijn hoofd had voor op de kersttafel tijdens het kerstdiner. Dit soort pareltjes geven mij dus echt een euforisch gevoel.

Naast de prachtige kerstaccessoires snuffelde ik natuurlijk ook tussen de rekken vol met kleding. Tijdens mijn vorige bezoek aan TK Maxx kocht ik mijn huidige favoriete trui. Het is een gebreide witte trui en deze vind ik mezelf zo leuk staan. Toen ik afgelopen maandag de winkel binnenstapte zag ik dezelfde trui hangen in een oranje kleur. Dit moest wel ‘meant to be’ zijn en je snapt dat deze natuurlijk meteen in mijn winkelmandje ging.
Ook vond ik nog een perfecte top voor de kerstdagen in een prachtige oranje/roestige kleur met een glittertje. Deze ging ook mee naar huis.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat voor toffe items je bij TK Maxx kan scoren? Ga dan langs in één van de 12 winkel of bekijk de Instagrampagina van TK Maxx. Ook heel belangrijk: houd op 27 december 2019 mijn Instagram goed in de gaten want dan mag ik namelijk 5x een giftcard t.w.v. 25 euro aan shoptegoed weggeven!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!