Je eigen kleine pietje! 6x leuke pietenpakken en accessoires voor jouw kleintje.

Gisteren liep ik even bij Zeeman binnen en zag deze te leuke pietenpakjes liggen voor een heel leuk prijsje, namelijk €2,99. Verkrijgbaar van 3 tot 7 jaar.
Zeeman
Liever online bestellen? Op Bol.com vind je veel verschillende pietenpakjes en ik vind deze zo schattig. Heerlijk ook in mijn favoriete kleur (oranje!).
Pietenpak blauw/oranje
Via Joy Of Unique zag ik zoiets leuks. Een pietenpakje voor de pop van je kindje. Zo kunnen ze ’twinnen’ en dat is toch te schattig! Kosten voor dit poppenpakje zijn €25,00.
Joy of Unique poppenpakje
Alweer zo’n leukie! Dit pietenmutsje met naam zag ik voorbij komen bij ‘van Kootje’. Ik kende haar website nog niet maar vond dit pietenmutsje intens schattig.
Van Kootje pietenmuts
Iets wat ik ook heeeeel erg leuk vindt voor de aankomende Sinterklaasperiode is dit pepernotenzakje voorzien van naam van Irmadammes. Hier word ik heel erg blij van!
Pepernotenzakje – Irmadammekes
Wil je kindje toch liever Sinterklaas zijn dan piet, dan verkopen ze bij Zeeman nu ook hele leuke mijters. Heerlijk. Ik vind hem zo leuk dat ik hem zelf nog wel zou willen, haha.
Zeeman

Door de laatste loodjes in mijn zwangerschap kom ik zelf niet meer zo heel veel bij de kringloop maar ik kan me van voorgaande jaren herinneren dat ze ook bij de kringloop leuke pietenpakjes en Sinterklaas-accessoires verkopen. Wellicht vind je hier ook wel iets heel erg leuks voor een leuke prijs.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!