Ipanema slippers; een feestje aan je voeten!

In de zomer draag ik het allerliefst een leuk zomerjurkje met daaronder een mooie slipper. Ik ben dan ook van mening dat een slipper je zomerse look helemaal af kan maken. En daarnaast, hoe handig zijn slippers .. eventjes afkoelen met je voeten in het water? Slippertjes uit en gaan! Geen warme sokken op hete dagen maar lekker met je blote voeten in een slipper. Ik zie alleen maar voordelen.

Ik mocht van Ipanema mijn favorietje uitkiezen in hun webshop en dat was een moeilijke keuze haha. De collectie van Ipanema biedt momenteel meer dan 60 modellen die inspelen op de laatste trends voor dames, heren en kinderen. Uiteindelijk werd ik verliefd op de Ipanema Move in een gele kleur.

Naast dat ik de slippers echt geweldig leuk vind staan en dat ze heerlijk lopen is de werkwijze en de gedachten van Ipanema ook iets dat me heel erg aanspreekt. Zij bewijzen namelijk dat duurzaamheid en slippers produceren hand in hand kan gaan. Alle producten zijn vegan, 100% recyclebaar en hebben een milieuvriendelijke verpakking. Op deze manier vermindert Ipanema haar impact op het milieu. Kijk, dat loopt nog een stukje fijner!

Wat is jullie favoriete schoeisel op een zomerse dag?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!