Interieur: Mijn favorietjes uit de nieuwe kerstcollectie van Zusss.

Ik zag een mailtje binnenkomen in mijn mailbox dat de nieuwe kerstcollectie van Zusss vanaf nu te koop is. Heerlijk! Ik moet eerlijk toegeven dat ik fan ben van Zusss en dat ik altijd heel erg blij word van al het moois dat zij in hun collectie hebben.

Vandaag deel ik in dit artikel mijn favorietjes uit de nieuwe kerstcollectie en heb ook een item op mijn verlanglijstje gezet voor Sinterklaas bij mijn schoonfamilie. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder.

Kerstballen, 4 stuks
12,95
Metalen mistletoe goudkleurig
8,95
Metalen slinger blad, 300 cm
12,95
Metalen hanger blaadje
1,95
Metalen hanger eikenblad
1,95
Kandelaar ster groot
14,95
Keramieken kerstboom 20 cm
10,95
Kandelaar kerstboom wit
7,95
Set van 4 keramieken hangers
9,95
Set van 2 kaarsen
5,95
Servetten voor het kerstdiner
3,95
Kerstster goudkleurig
12,95
Kandelaar boog metaal brons
14,95
En je kunt hem dus ook omdraaien; hoe leuk is dat!

Deze laatste parel, de boog kandelaar, heb ik toegevoegd aan mijn verlanglijstje voor Sinterklaasavond bij de schoonfamilie. Ik zie hem al helemaal shinen in ons nieuwe huis. Love ittttt!

Wat vinden jullie het leukste item? En hebben jullie stiekem ook al zin om de kerstaccessoires van zolder te halen?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!