Inspiratie voor leuke Moederdagcadeautjes!

Zondag 8 mei is het zover, dan zetten we alle moeders weer in het zonnetje! Dit jaar vier ik mijn eerste moederdag als mama van Jip, heel bijzonder! In deze blogpost deel ik inspiratie voor leuke moederdagcadeautjes; veel leesplezier!

Klik op de foto om meteen naar de website te gaan!

Kussen Zusss
€19,95
Geurwolkje Aroma Diffuser
€39,95
Sfeerhaard / tafelhaard
€47,50
Oranje schoudertas
€29,95

Heb je wel eens gedacht aan een duurzaam moederdagcadeau? Niet alleen een leuk cadeau voor je moeder maar ook meteen de wereld een stukje mooier maken!

Sustainable Fashion Giftcard
Waarde is zelf te bepalen
Leaf drop oorbellen
€29,95

Deze prachtige plissé top van SeeFeel! Deze top is gemaakt van een gladde geweven stof van biologisch katoen. De top heeft een v-hals en loopt wat wijder uit aan de onderkant. De mouwen zijn driekwart en lopen wijd uit in een wijde plissé.  

Wat SeeFeel uniek maakt? Op de foto’s zie je het misschien al… de kleding volledig inclusief is voor vrouwen met een visuele beperking. Door tastbare details in de kleding te verwerken wordt het mogelijk voor vrouwen met een visuele beperking om eigen keuzes in kleding te maken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van braille in de kleding en op de kaartjes; labels die je vertellen wat de achterkant van een kledingstuk is en welke kledingstukken je bij elkaar aan kunt trekken en tastbare prints.

Rachel heeft tijdens haar afsturderen onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van vrouwen met een visuele beperking omtrent kleding. Al snel groeide het afstudeerproject uit tot een kledingmerk wat zich inzet voor een schonere, eerlijkere en inclusievere mode-industrie, waar Rachel zich vol passie voor inzet. Samen met de doelgroep wordt er continu gekeken naar nieuwe mogelijkheden voor SeeFeel en dat is toch onwijs tof!!!

Naast deze top heeft Rachel nog zoveel meer moois in haar shop!


Mooie ketting met koraal oranje kraaltjes
€79,95
Boek: Mom, you got this!
€34,95
Theepot met bloemen
€9,00
3x LOFE Hangvaasje
€49,00

Hopelijk heb je in deze blogpost lekker veel inspiratie op kunnen doen voor leuke cadeautjes. Ik ben benieuwd waar jij jouw moeder mee gaat verrassen!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!