‘In het zonnetje’ – Manon Steeghs van @Manonsteeghs

Tijd voor een nieuwe rubriek! Vanaf nu kan je twee keer in de maand een interview met een inspirerende instagrammer / blogger lezen. Mensen die ik onwijs leuk vind om te volgen en die met hun foto’s, teksten en/of story’s een lach op mijn gezicht toveren. Van beginnende instagrammers en bloggers tot aan diegene die er hun werk van hebben kunnen maken. Wat inspireert hen en wat is hun stiekeme guilty pleasure?

Deze keer het verhaal van Manon Steeghs van @Manonsteeghs.


Even kort voorstellen, wie ben je?

Leuk dat ik mij mag voorstellen op Favoriete-Plekje.nl! Ik ben Manon, 28 jaar en getrouwd met Dennis. Samen met ons zoontje Rev van 2 jaar en hondje Balou wonen wij in een klein dorpje in Limburg. Mijn hobby’s zijn fotograferen en het stylen van ons huis. Mijn man zegt ook altijd voordat we gaan eten: ‘Schat, heb jij al een foto gemaakt?’ Als ik de camera pak zegt Rev standaard: ‘Chees!’. Ik hou van borrelen en kletsen met mijn lieve vriendinnen. Het liefste ga ik elke dag naar een woonwinkel. Daar doe ik inspiratie op of koop ik spulletjes die ik niet nodig heb maar waar ik wel ontzettend gelukkig van word. 


Sinds wanneer heb je een Instagramaccount en waarom ben je hiermee begonnen? 

Ik ben op 20 december 2013 op Instagram begonnen met het delen van foto’s met mijn vriendinnen. Toen mijn liefde voor fotograferen groter werd besloot ik foto’s van mijn huis te gaan delen. Mijn eerste interieurfoto deelde ik op 23 november 2016 en dit was een foto van de kapstok in onze hal.


Wat is je favoriete post van het afgelopen jaar?

Mijn favoriete post van dit jaar is de make-over van onze slaapkamer. De laatste tijd komen er steeds meer aarde-tinten in mijn interieur en zo dus ook op de slaapkamer. Daarnaast valt eigenlijk elke foto waar lieve kleine Rev op staat ook onder mijn favorieten.


Wat is je ultieme guilty pleasure? 

Stiekem kijk ik ‘The Bold and The Beautiful’. Ssst tegen niemand zeggen hé!  


Wat is je levensmotto? 

Hier kan ik kort over zijn: ‘Eén dag niet je interieur veranderd hebben is een dag niet geleefd’. Haha!


Wie inspireert jou het meest online? En waarom?

Accounts die ik graag volg op Instagram zijn; Ensuus, Casakrullenbol, Remadewithlove, Tanjavanhoogdalem, Lotje_lotshots, Charisathome, At_angies_place en Styleandsugar. Sommige van hen delen foto’s en anderen hun persoonlijke verhaal. Deze afwisseling vind ik leuk.

En natuurlijk mag Favoriete Plekje ook niet ontbreken in mijn lijstje. Anne die neemt je overal mee naartoe!

Wat mij heel erg blij maakt is dat de meeste van de bovengenoemde accounts mij ook volgen!

Dankjewel Manon voor je mooie antwoorden! Ken je Manon nog niet? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagram.

En vind jij het leuk om ook een keer aan deze rubriek mee te doen? Stuur dan een berichtje.


One Comment Voeg uw reactie toe

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!